Monday, August 22, 2011

Bila Blog ADYSHARIZ kene skodeng

Assalammualaikum

Selamat hari isnin semua, jangan malas-malas tau, minggu ni minggu terakhir sebelum beraya..yeahhh!!

Nak di jadikan cerita...

Malam tadi aisha bukak FB, dlm tu ader seseorang tulis sesuatu kat Wall FB aku..huhu, aku punyalah nak sorok baik punya belog ni dripada budak-budak opis ni, walaupon blog ni ader yg dah tau, tapi diorang tu semua simpan rahsia gak...hehe

TAPI bila budak ni dh tau, confirm pasni banyaklah persoalan dia dgn aku nanti..adeh, pening kepala aku..


jap lagi, apalah soalan dia, ni yg rasa mcm nak masuk sick room ni

p/s : korang macam mana, belog korang ramai ker rakan sekerja yg baca..


9 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu..kalau bole biarla diorang xthu..
rse cam xbest je klu diorg tau duk cite2 plak kt ofis..hehe

Lin Azlina said...

hihihi..sy pun tak suka ofismate bacannt mcm2 tanya...

Lelord said...

huhuhu dh tak kije tp ramai gak kengkawan skodeng

LidaRahim said...

kawan sekerja yg ada blog bacalah.. yg x der blog tu rasanya tak ramai nak skodeng hehhee

Nana said...

aku mmg rahsiakan blog dari kwn2 opis
tp ada gak yg tau
ada tu minta link blog
aku xkasi hahaa

eITA said...

stakat ni blog saye 2-3 org je yg tahu...tp diorg silent je...yg penting jgn sampai bos tahu......

Sidratul Muntaha said...

baca jer..
nak2 boss aku

Iela Fazielah said...

blog ila mmg rakan sekerja n jiran2 byk bc..... tp semua silent reader..xkisah la....

Hj. Dzulkifley said...

Hehehe, terima kasih.. Blog untuk tontonan umum kak Siti,apa salahnya publishkan, kasi up traffic sikit...