Wednesday, August 17, 2011

Berbuka di Nelayan Titiwangsa

Assalammualaikum

Hari minggu yg lepas aisha n family ader pegi berbuka kat nelayan titiwangsa, dulu tempat ni lah zaman aisha anak dara bergediks sakan dgn kekawan..hehe, dulu aisha sekolah kat sek. menengah Puteri Titiwangsa, dekat jer area sini, kita titiwangsa ni tmpt permainan ku sejak kecil lagik..hehe..

makan kat sini sorang kene bayar Rm35 utk dewasa dan Rm17.50 utk kanak2  yg berumur 4 tahun ke atas, so my hero FREE lah kan..

Jom layan picture

my buah hati
encik Ady dan Hariz


budak ni mmg payag nk amik gambo elok dh sekarang
posing ikut suka dia jer..


restoran nelayan titiwangsa, KL



steamboat yg simple 


ni pinggan aku..hehe
malas nk betulkan picture ni
aku byk makan ketam dan udang jer..


makan tak hinggat perut yg kecik budak ni


sate pon ader



antara my family yg join berbuka puasa..tajaan diri sendiri
hehee

Pilihan makanan tak banyak, orang cakap boleh lah, dan seyes ketiaw goreng dan nasik ayam yg di sediakan mmg Tak sedaaapp langsung, sib baik ada udanng dan ketam..bolehlah nak layan skit..hehe

yelah, kekadang tu kalau keluar duit, kene lah sesuai dgn pilihan makanan yg di tawarkan..baru lah berbaloi..kan..kan..

4 comments:

Mama Zharfan said...

dulu2 harga RM20++ ajer..now dh mahal rupanya...

Nana said...

aku lom lg buke mana2 buffet stakat ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak sedap ye?? dulu2 sedap tapi lama2 dgr komen ramai jugak kata tak berbaloi

athirah said...

kak... last week ke ni? rs ny tra pun berbuka kat nelayan.. ke last 2 wk ntah... kat nelayan :)