Thursday, August 18, 2011

Terima Kasih Sunah Sakura


Assalammualaikum

Selamat hari khamis semua, pagi ni aisha nk citer pasal hadiah yang telah selamat di terima semalam, tak sangka cepat juga hadiah yang di terima.Terima kasih kepada beliau,bukan apa.. aisha masih menunggu hadiah dari 3 orng penganjur  dari bulan 3 pon ader, letih nak folow up tau..hehe..ok lah, aisha faham dgn situasi korang, just inform me je kalau lmbat ye..

ni lah hadiah yg di terima semalam...




sehelai kain pasang yang cantek tau

Terima kasih sunah sakura.. aisha belum ada idea lagi nk buat apa dgn kain pasang ni..
Tapi, sgt gembira dgn hadiah ni..seyes
:-)

3 comments:

maszmadi said...

tahniah.. wah cantik... nak tempah baju raya sempat lagi kut.. tp jahit sendirik la kan... hehe

tiefazatie said...

cantik!

Sunah Sakura said...

wahhhh~ saya baru perasan entri ni dari google! alhamdulillah akak suke hadiahnye... tahniah ye akak~ :)