Thursday, August 18, 2011

Berbuka di Wendys Setiawangsa

Assalammualaikum

Ahad lepas aisha n family ader berbuka kat wendys, So far, alhamdulillah..makanan kat sini halal dan sedap, tapi macam biasalah kalau makan kat kedai aisha mmg kene tapau nasi goreng utk my hero, dia bukan boleh sgt makan kentang or burger sgt, alih-alih nak nasik gak..huhu

TAPI, kalau kami ke wendys ni, mmg kene sediakan duit la utk si kecik, sebabnya kat depan kedai ni ader permainan yang 5 minit naik RM3 ringgit hangus beb..huhu...nak tak nak kene layan gak la, kalau tak maunya meraung budak-budak ni..

ok lah jom layan gambo kitaorang kat wendys


shamir nazman, 3 kali naik moto wey
huhu..ni lah anak buah aku yg baru kehilangan ayah 3 bulan lepas
still sensitif


Ni pulak my hero..
dah abg naik 3 kali, adik pon nak jugak lah kan..



budak - budak makan ayam goreng jer..
for me lah kan, ayam goreng dia sedap jugak


aku berbuka dgn salad dan ayam goreng jer..hehe


kan dah cakap, dia mmg makan nasik goreng jer


tapi kentang goreng ni tak boleh lawan McD punya
kureengg sedap skit,



Ni my hubby punya,selain 2 ketul ayan dan seketul burger
huhu..kuat makan laki aku ni, tapi badan cam tu jugak..huhu..tensen

oklah, ni my 3rd time berbuka di luar, kali pertama di nelayan, 2nd time di manjalara, 3rd times di wendys dan ESOK, makan di THAI BASE pulak..huhu..3 kali org belanja dan sekali jer keluar duit poket sendiri, alhamdulillah rezeki..

p/s : Makan..makan jugak, terawih jagan lupa pulak..

6 comments:

Nana said...

haih dah dekat umah aku dh ni
kete tu mmg wajib la main dah tu depan2 je wendys kan hehe xle lari dah

Mama Zharfan said...

yum yum sedapnya--me tak pernah try lagi mkn kat wendy tu...

tiefazatie said...

adui la..sedapnya..
sis diet eh..hihi

sall said...

hahaha...mkn je la ko. Best betul ada org belanja.

Mama Kembar 3 said...

mama tak pernah lagi try wendys, but my friends kata burger wendys best

shila ariff said...

ye..rezeki di bulan ramadhan....