Tuesday, August 02, 2011

Hadiah untuk bakal pemenang GA from Adyshariz

Assalammualaikum 

Seperti yang di janjikan.... 
Berikut adalah hadiah - hadiah yang akan di menangi oleh pemenang 
*giveaway from Adyshariz*

Gud Luck untuk kesemua 124 peserta yang menyertai GA kali ini
Senarai nama peserta yg join




3 biji MUG yg comel
3 batang "Angry bird" Mechanical Pencil
3 buah keychain "Angry Bird"

Close up gambar Mug yg comel ni skit..
  yang ni ada 1 bijik

dan yang ni ada 2 bijik 
 Sorang satu jer tau... 

DAN
antara hadiah TAMBAHAN yg di sertakan

* 3 keychain from penang
* 2 keychain from UK
* 2 FM butterfly




gud luck untuk semua peserta..


10 comments:

Joel Leslie said...

wowwww cantik n cool semua hadiah :) hopefully dpt keychain angry birds tu :D nak sangatt ! all the best to everyone :)

ALVAS-87-CONTEST said...

wahh.. keychain angry bird tu comey.. harap2 dapat..

Nisa' Azman said...

Whoa~!!! Byknye hadiah eh.. Bestnye.. hope ade la tuah sy nk dpt one of them, hehe.. XP

Cik Purple Pinkypuff said...

wah.. superb nya hadiah! tak sbr nak tggu pengumuman pemenang kan..:D

nanakimie said...

comeynya:)

Lelord said...

wah menariknya....harap ada la rezeki

Nida said...

salam Aisha..

wah..wah..wah... ni kalau anakanda-anakanda daku melihatnya mahu menjerit "ibu, nak!!!!!!!!!!!!!!"...

Princess Solehah said...

siapa agaknya peserta bertuah itu ? hehe

jijahpages said...

cantiknya..best ni kalau dapat..hehe

alyafify said...

sgt brtuah sapa yg bakal dapat hadiah2 tu.. semua comel2..geyamm.. hope ada rezeki alya..amenn;)