Wednesday, August 03, 2011

Pemenang Giveaway from Adyshariz


Assalammualaikum

Selamat berpuasa semua, nampaknya hari ni dah masuk hari ke 3 kita berpuasa...badan pon rasa ringan skit, seluar pon rasa macam longar ..hehe...perasan betul..kihkihkihk

Oklah, bebalik kepada tajuk entri hari ni, aisha nak mengucapkan TAHNIAH kepada kesemua  Pemenang "Giveaway From Adyshariz" dan kepada yg tidak "Maaf ya teman-teman semua"..  hadiah yg ada pon tak seberapa, kalau lah aisha ni tokey balak..hehe..semua peserta kompem dapat hadiah tau..seyes

Itulah namanya rezeki kan, kalah menang adat pertandingan..insyaAllah..kalau murah rezeki lagi aisha akan tambah lagi hadiah utk kalian yg rajin join GA anjuran aisha..Terima Kasih Semua

Kertas - Kertas yg siap di gunting dan di lipat dgn penuh dedikasi.. seramai 124 peserta yang sudi menyertainya..

** Berikut adalah senarai pemenang yg di cabut sebentar tadi ** 


3 Pemenang untuk 
hadiah MUG 


4 Pemenang 
untuk Keychain & Mech.Pencil "Angry Bird"

 
 3 Pemenang
untuk Keychain dari Penang


2 Pemenang
satu Keychain dari London dan sebuah Fridge Magnet ( sorang 1 je) :-P



*** HADIAH TAMBAHAN ****
nampak tak!! baik kan ati aku..hehe 
*
*
*
*
*
  
PESERTA Pertama & Terakhir 
 akan menerima hadiah saguhati 
hadiah belum beli lagik..hehe


 5 Peserta yg bertuah berikutnya
hadiah pon belum beli..
this week akan beli.. promise :-)

Ada 19 pemenang yg dipilih pada GA kali ini, Sila emailkan 
Nama ,No Tel , Alamat penghantaran hadiah dan anda pemenang yg mana satu..

ke email address ini
AishaAdyshariz@gmail.com 
sebelum
8 August 2011


 
Sekiranya lambat, kemungkinan hadiah akan bertukar tangan kepada peserta lain dan semua hadiah akan   diposkan selepas kesemua  peserta yang telah menang menghantar Alamat mereka pada aisha , dan akhir sekali Terima Kasih kepada semua yg Join..Sebarang surat menyurat..kompom malas nk layan....



30 comments:

ALVAS-87-CONTEST said...

wah.. suka2.. memang baik hati... hehehe.. terima kasih bnyak2.. untung jgk erk join saat akhir.. :)
nnti saya email..

::NureeN:: said...

wow rameinya pemenang.. suka tgk.. best2..

Jieda said...

tak bertuah di sini.Tahniah buat pemenang

Mama Zharfan said...

congrats to all lucky winners!

Lelord said...

tahniah semua

Nisa' Azman said...

wah..byknye pemenang, tp sy xlucky lak, huhu~.. congrats sumer!!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alhamdllh,rezeki dlm bulan ramadhan.Dah htr detail..dpt tak?

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah..

detail dah anto

zarina_naniey@yahoo.com.my

TQVM

iza said...

Assalam..
Tahniah pada yg menang..

kakngah said...

tahniah pd semua yg menang....

Sidratul Muntaha said...

eh?
nama aku naik jugak?!
gosok2 mata byk kali.
alhamdulillah...
mmg nama aku..

ziraziz said...

yeaaaa!!!!

hikhikhik....tmpng hepi utk pemenang....hee

ibu balqis said...

Alhamdulillah.. ibu balqis tersenarai... terima kasih.. best nyew.. nanti ibu balqis email yee.. ^___^

ummu muhammad said...

wah aisha ade rezeki Bai jugak..mudah2an bertambah tambah rezeki bulan ramadhan ni ye sya..trime kasih bnyk!

Lin Azlina said...

ramai yg bertuah...rezeki ramadhan...

tiefazatie said...

alhamdullilah..tq so much sis!
ifa dh email details ifa ek..
hope dh dpt la..

tahniah pd pemenang yg lain jg!

SyUhAdA said...

thniah kpd sume yg menang..rezeki..

sall said...

woooo....079 nombor sall. Thank aisha.

tiefazatie said...

sis..tq n3 utk sis..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/keychain-london-ke-fridgemagnet-ek.html

hee..=)

umiliza989 said...

tahniah kepada semua pemenang ye...

Myra Jay said...

Tahniah!! Tahniah!!

Nama cheq tak tersangkut...huuhuu

deqlis said...

wah! ramai pemenang..tahniah semua:-)

shera haifa said...

shera dh sent detail.
thnks sis..

Princess Solehah said...

tahniah!

wah...ramainya pemenang :)

QUEENPINK said...

SALAM

QUEENPINK DAH EMAIL

DAPAT TAK?

roszalizas@yahoo.com

kakyong said...

Alhamdulillah... baru ari ni sempat semak... ;)

ada lagi rezeki dari Aisha... nak FM boley..?. hahah.. ke Ifa dah chop dulu...

nanti kakyong emailkan alamat yer..

ummi anum said...

Baru semapt buka blog...anak masuk hospital..
saya dah hantar detail dah ya..
terima kasih ya...tahniah kepada pemenang yang lain..

cikpuanhady said...

wahh..ramainya pemenang..tahniah semua..

tiefazatie said...

hee..tq sis..sori..tenet slow nie..xleh nk tgl jejak..komen je blh nie..hee

sis dh dpt kan email ifa?
tq ye..slmt berpose sis!

AkmaFaizal said...

wah ramai betul yang menang..Tahniah buat semua. :)