Monday, September 12, 2011

Akhirnya..


Assalammualaikum

Selamat hari raya semua..hehe, sorry kekawan baru hari ni ada rasa skit mood nak berblogging..seyes hampir - hampir penyakit M tu berlarutan..kihkihkih

winduuu *** la sama korang semua, windu nk baca blog korang*** windu nak baca criter latest korang..hehe, windu** nak tau korang raya camner tahun ni..

insyaallah, blog ni dh ku buang sarangnya yg penuh dgn semak ..hehe..i'm backkkk...pasni boleh la ke blog korang jalan-jalan carik open house..hehe

p/s : masih ada hadiah yg belum di pos, sesiapa yg masih belum received hadiah TUNGGUUU ya..insyaAllah minggu ni aisha pos hadiah..seyes..hadiah dah balut, tapi tak pos lagikkk..ampun 


semalam aku baru balik dari tgok binatanng ni
huhu.. mana aku pegi yer??
Korang nak hadiah cer cuba teka..lalala


4 comments:

Mama Zharfan said...

welcome back!! selamat hari raya!!

eITA said...

Eita teka pergi Zoo Negara ye....

diLot said...

zoo melaka

diLot said...

eh taman buaya melaka..