Tuesday, September 27, 2011

Ayir tangan sendiri - Tat Buah


Assalammualaikum

Hari minggu lepas seyes bosan ya amat, duk umah tidoo and termenung tengok TV..encik Ady pulak pi keje, terpaksa katanya, keje banyak nk skodeng anak buah buat keje katanya..hehe ( saja je aku tambah )

Pastu, bila aku tgk muka budak kecik ni berkali - kali, sambil buat muka comei dia.. tetiba je ader pulak idea nak buat projek kat dapur..hehe
gambo sekadar hiasan cerita..kihkihkih

Nak tau projek aper??

Ni lah projek tuuu





tat buah hasil tangan sayerrr..hehe, encik ady cakap sedap gak.. yelah, karang kalau dia cakap x sedap.. kecewwaa pulak aku kan..kihkihkihhh..takde makna nya...

resepi ni rembat kat mana pon tak ingat, semuanya ader di hujung jari anda..KLIKKKK ajer kat lactop korang..goggle sampai lebamm, senang jerr

resepi original tat ni, suh buat krim kastard, tapi di sebabkan dalam peti ais ader coklat cooking lebihan almond london hari tu..aku pon belasah jelah, cairkan coklat dan bubuh skit susu pekat.. jadikan krim coklat..sedappp gakk..

tepeklah buah kiwi ngan anggur, pemberian sahabat ku..kak M..hehe..macihhh kak

Hasil bila boring..dapatlah TAT BUAH.. sekian...hehe

p/s : rasa mcm nk bukak kedai bakery pulak..kihkihkih

2 comments:

Lelaki Ini said...

sedapnya!
nampak la..
rasa tak tau lagi..
hehehe


slam kenal :)

mama rifQy said...

pandainya buat tat!!!!tapi na mmg tak suka sgt tart..heehe