Thursday, September 29, 2011

Majlis Pertunangan yang Indah


Assalammualaikum

Pada tarikh 17 September yang lepas, family aisha ada mengadakan acara majlis pertunangan utk kedua-dua adik perempuan aisha, Siti Rohani dan Siti Murni ( suci jer nama diorang kan )..huhu

Majlis ni diadakan kat umah family di sentul, dan alhamdulillah semuanya berjalan dgn meriah dan lancar.

My sis yg no 3 iaitu Ct rohani berbaju color merah hati bertunang dgn jejaka pilihan my mom org kuala krai dr negeri kelate, dan akhirnya jatuh cinta gak..suka mak kita tau..( eceli dia takut anak2 dia tak kawen ) hehe

dan

My sis yg no 4 iaitu Ct Murni berbaju color Pink bertunang dgn jejaka pilihan hati iaitu org dr negeri selangor jer..iaitu sekincai..



Ni lah picture my sis




Ni pula gambar aisha dan keluarga bersama anak buah kesayangan syamir


hantaran yg 100% made by aisha n sister
 color PINK & BIru muda..canteeekk tau
..berpeluh ketiak aku..ahaksss


cantik kan semua hantaran ni 



tak lupa juga 2 kotak coklat KONTROVERSI antara aku dgn MILKADEAL !!
sampai skrg coklat yg aku nk tu, belum redeem lagi voucher nyerr..huhu

NYAMPAH lah  weyy

TAPI seyes aku nk cakap yg
OWNER chocolata paradise tu mmg sengaalllll lah sgt
sebab aper??
next entri la kan



kepada kedua-dua adik ku, moga kalian di murahkan rezeki.. moga majlis perkahwinan korang akan dtg nanti meriah dan korang pon happy - happy selalu..( ehemmm..mak nak cucu lagi weyy!!) cepat kawen laaaa.. kan..kann

P/s : selamat bertunang juga buat Nurul Atiqah ( maaf dik, akak tak dpt dtg, sb majlis korang jatuh pada hari yg sama..)

huhu...layan

3 comments:

Ya ALya said...

sekinchan ke?sekinchan kampung ya......

Nana said...

wah serentak majlis tunang ek
kawen pon serentak gak?jimat kos hehee
lawa pelamin sweet & simple

Iela Fazielah said...

selamat bertunang utk adik akak aisha... pink mmg warna yg lembut.. i like it!