Wednesday, September 21, 2011

Sorryy..aku mmg peMALAS..


Assalammualaikum 

Aisha nak mintak maaf seribu kali kat korang semua, sebab apa????  ni hah!! ader 3 ketul lagik hadiah yg belum di poskan padaowner dia..sikit punya MALAS tahap cipan aku rasa..

hadiah ini adalah utk pemenang "Giveaway from Adyshariz"

barang ni ader dalam bonet kete..tinggal nk pos kan ajer..




ni lah rupa MUG tu

seyes, aisha mintak maaf kepada pemenang, rasanya hanya ini hadiah yg aisha hutang lagi, kot ader sesiapa yg still tak received tu..aisha pon tak tau nk cakap aper..tapi sila lah email utk bertanya sebarang cerite...

aishaadyshariz@gmail.com




1 comment:

.: iEyLa :. said...

hehe..biase la tu sis..
yg penting adiah tu akan smpai jgk kn.. ;)