Tuesday, December 13, 2011

Berbaloi ker susu ni??

Assalammualaikum


Sekarang ni Hariz dh start minum susu jenama ni, before this, dia minum anmum dan enfagrow...tapi start umo 2 tahun dia dah takmo susu tu, so aisha just try and error beli susu yg dia suka, dan kalau dia minum banyak maknanya dia suka,  dan nampaknya hariz suka susu jenama sustagen....semua perisa

So, aisha nk bagitau..semenjak hariz dah start minum susu ni..banyak jugak hadiah promosi yg dikumpulkan dari susu jenama ini..antaranya :-

set mainan mcm play dol - ada 3 set ( breakfast/lunch & dinner)
baru bukak satu kotak jer


set pinggan dan sudu
yang ni ada 6 set kat rumah
aisha baru guna 2

bekas minuman
dan yang ni ada 2 set
sebab ni first promosi , dan hariz just minum 2 kotak jer

So far, alhamdulillah..hariz punya selera minum susu sgt kuat..selera makan pon nmpknya not bad, mungkin dia suka makan nasi..tapi tulah..badan kocikkk jer... tapi walau mcm mana pon janji dia sihat..
itu pon dah berbaloi kan..alhamdulillah..



6 comments:

Nigina said...

tulah ingat gina pun nak try susu ni utk adam,... adam pun suka makan nasi putih jer.. lauk taknak makan....

Iela Fazielah said...

untung minum susu sastegen ni..byk hadiah mainan... tp anak ila dah pakai dutch lady... hadiah mmg xde la.. meh seset pinggan tu... leh bg irfan..haha

maszmadi said...

wah bestnyer beli susu dapat adiah.. ni kalu hubby tau kompem dia suruh tukar susu anak nieh.. hehe

kakyong said...

salam Aisha,

lamanya tak singgah sini..

meriah juga yer hadiah sampingannya tu.. x kesah susu apa pun, yang penting anak nak minum... lagipun susu penting utk tumbesaran anak-anak.


nak jemput Aisha join contest & GA di blog kakyong

http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

sall said...

Ct, meh bagi kat aku 1 set hadiah tu. Boleh aku buat bekas kudap2 kat tempat keje. Aku yg teringin sgt nak bb.

cikpuanhady said...

ha'ah dear, tak kisah kecik yang penting, makan cukup, dan sihat..