Wednesday, December 14, 2011

Island BBQ at Kg.Melayu subang

Assalammualaikum

Baru-baru ni kekawan opis ada mengesyorkan satu lagi tmpt BBQ yg murah dan sedap, harga tak mahal dan lokasinya tak jauh dari KL.. so, bila aisha n hubby dengar ada lagik tmpt BBQ yg boleh di layan, apalagik wajib di terjah lah kan.. 

satu kepala RM20 sahaja, makan sampai kenyang, ada beberapa jenis pilihan makanan laut yg boleh di pilih, minuman so far okay jugak..aiskrim juga ada disediakan..

tempat ni kira bersih jugaklah, pemandangan pon ok jugak, yg wajib nya surau disediakan dgn selesa..


ini plate BBQ aisha dan hubby
1st trial

dah abis yg 1st
2nd round pulak kan


tempat selesa dan bersih

kalau nk datang sini kene booking dulu
biasanya kalau terjah jer..payah nak dapat sebab semua meja dah ada nama

we happy asalkan ada makan..hehe

kalau rasa nk buat simple function antara rakan2 dan ahli keluarga, aisha syorkan tmpt ni..kemudahan parki kereta, pilihan makanan dan keselesaan di jamin..just try dulu baru komen..


KINI DIBUKA!! Restoran BBQ Steamboat halal 
(untuk tempahan/pertanyaan: 012 6 8000 41)

(Lot 3370, Jalan Kemboja, Seksyen U5 (Kg Melayu Subang),                          40150 Shah Alam, Selangor)   GPS: N03 09.746′  E101 31.765′

Konsep: BUFFET

HARGA;

Dewasa – RM19.90 nett/pax

Kanak2 – RM9.90 nett/pax (6-12 tahun)

Bawah 5 tahun PERCUMA






4 comments:

~~zAnAfAhMi~~ said...

Hemm.....sekali sekala seronok bbq tp bg akak rugi org mcm akak rugi la, mkn seciput....hehe..

Iela Fazielah said...

hmm mcm menarik... nnt ila nak ajak hubby ila pergilah... ada ice cream tu yg penting...

sall said...

mcm best je kan. Teringin gak nak pi, xpi apakan daya diriku sedang diet. Xleh mamam mlm :{

cikpuanhady said...

waaa..menarikkk, tapi den takleh makan bnyk..hahaha..rugi woo..

btw, me pon dah lama tak aktif bercontest, mahupun berblog, skang baru nak start balik..

windu betul kat hang n kenkawan blog yg lain..lama tak singgah kan..