Thursday, December 22, 2011

Off for 5 day!! yahooo

Assalammualaikum

Start dari esok my company akan bercuti selama 5 hari, so, plan pon takde lagik,tak tau nak pegi mana atau nk buat apa, cume esok ader tournament bowling dgn member opis, tak tau lah skill main bowling ader ke idak..huhu, teringat dulu-dulu masa zaman muda remaja, kita ratu boling tau...seyes beb

sekarang ni seyes lama gila tak gilap bola boling, gara-gara semangat kesukanan dah merundum, maunya tak merundum, asyik ingat makan jerr



malam ni pulak ada sesi karaoke dgn budak-budak engineer baru..huhu..maunya terkopak mikropon tu bila suara aku yg lemak merdu ni masuk dlm mikropon tuu..haha..lantak la, bukan suruh ajai komen pon kan.. kalau suara sedap pon, takdenya aku nk jadik penyanyi, maunya di karate oleh bapak aku..
masa ni la teringat zaman-zaman remaja dulu, lepas spm singgah umah member nyanyi lagu XPDC,hehe..bajet suara terbaek waktu tu..kihkihkih..




tahun baru 2012 is coming, apalah agaknya azam korang ya??
aku!!!
rasanya nak try my luck dalam contest la..hehe, jeles tau tgok MZ menang 3 ketul ipad2..aku nk rembat sebijik pon pikir sepoloh kali..bukan pasal takde duit, tapi asal nk beli gajet baru jer, encik ady cakap, JIMATTTT..haha, putus harapan nk beli..pasni doa-doa dapatlah gajet baru..amin
nak beli iphone phone dia berkira beb, siap cakap, hphone yg ader tu kan elok lagikk..hehe, zip mulut la aku jawapnya, takmo gaduh-gaduh..tak besst pon gaduh



insyaAllah..usaha tangga kejayaan
amin




3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

LAMANYA CUTI!! ILA NAK BELI NOTEBOOK DAPAT BONUS NAK REWARD DIRI SENDIRI TAK MO BELI TABLET SUSAH NAK WAT KEJA OPIS NNATI

Em's Family said...

betul2.. i pun jadi lagi semangat nak masuk contest2 ni.. i nak dappat satu ipad pun susah..

sall said...

hahahaha.....

1) sok ada bran lwn aku ka??

2) Selamat hari lahir beb.

3) cpt masukkan gambo tghari td.

4) idola kegemaran ko MZ betulkan

5) layannnnnn....