Friday, December 23, 2011

Suprise !! - Terima kasih BFF

Assalammualaikum

semalam aisha dpt suprise dr member opis waktu makan tgahari, seyes la diorang mmg boleh jadik BFF la..waktu makan sentiasa bersama, lagik-lagik si ayem dan hafiz, pantang nmpk kek..laju jer korang tolong makankan sekali yer.

TERIMA KASIH buat sall, sebab sudi belikan kek yg superb sedap, tak lupa juga pada As, Ema, Kak.ana, sani dan juki yg turut sudi memeriahkan majlis potong kek kita kan..ker korang nmpk kek baru rasa nk join??..hehe

TERIMA KASIH Korang.. korang semua memang TERBAEKK.. 

dan terima kasih jugak pada semua yg sudi WISH happy birthday kat kita semalam, happy kita tau, smpai ke telinga kita sengih..hehe...love u lah..muah,muah dan muahhh lagik



kek yg seyes LAZATTTTT..sangat

P/S :
hari ni aisha tak keje, ada perlawanan boling antara member2 opis machine & tool.. rasa-rasa boleh menang ka? tekak pulak perit skit, ni semua gara-gara melalak kat karaoke the curve malam tadik...hehe.. TERIMA KASIH buat encik hubby sebab sudi bagik bini dia ni pi melalak kat pusat karaoke dan balik jam 1 pagik..
I LUP U DARLING..jangan mara k..setahun sekali je kan...lalalala





4 comments:

Nana said...

sedap nye kek..terliur dah ni
pg2 lak lom bekpes

.: iEyLa :. said...

wahh..bestnye..happy for sis.. :)

najwa's said...

wah, sama ler besday kita semalam. :) hepi belated besday dear~

sall said...

weitt....mmg sedap kek ni kan. Hari2 mkn pun xpe. kek no celasrol.