Monday, January 30, 2012

1st Winning from Magazine..Alhamdulillah

Assalammualaikum

Last  2 week someone ada upload gambar pasal kemenangan dia melalui FB, aisha ni bukan selalu follow up citer melalui FB, cuma lately ni my phone dh boleh asses balik tenet so, kene lah guna dgn berhemah balik kan..

So, this is my 1st winning melalui magazine, Alhamdulillah sangat-sangat, sb sangkut jugak nama tu.. and for sure, ni pembakar semangat nk join lagi sebenarnya..hadiah pon berbaloi jugak kan..


My name ada tu hah !! yeahh

dan yang kelakornya..surat yg aku email utk ruangan surat pilihan, saja suka-suka pon ada masuk dalam magazine ni....haha..masa 1st time baca, apasal macam penah kenal jer ayat-ayat ni..hehe, tup-tup bila tgok jer kat bawah tu nama aku la..kihkihkih...kelakor la pulak, yelah sb diorang kan akan edit skit surat tu sblm publish kat magazine..


ni pembakar semangat ni..

Semua ini perlu kerajinan..insyaAllah, moga murah rezeki aisha dan keluarga..amin
moga menang lagik...



14 comments:

Cute Mum said...

tahniah...

.: iEyLa :. said...

waahh..congrats sis.. :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

ALhamdullillah, tahniah,
best tu hadiahnya,
ada gak joint contest magazine, tp blom ada rezeki nak menang lagi..

Mama Zharfan said...

congrats aisha!

Nana said...

blom penah menang lg hehee

maszmadi said...

alhamdulillah, tahniah.....
jeles nieh.. hehe

SyUhAdA said...

thniah sis..

Lelord said...

hehehhee tahniah2...pasni kalau terjumpa nama aku gtau ek wakkakaka verangan nak masuk gak

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ada hadiah yg sampai sekarang ila tak dapat dari magzine nie hehe

A'IM said...

wah tahniah2... moga berjaya next time :)

sall said...

tahniah..dapat hadiah apa?

sall tag aisha.

zh-ena said...

tahniah

Iela Fazielah said...

tahniah.. tp majalah ape yg aisha join?? apa hadiah dia..nak tau jugak