Friday, February 10, 2012

2 Hadiah Kemenangan dari Magazine!!

Assalammualaikum

Lama belog ni tak bercerita pasal hadiah kan..hehe, nak citer mcm mana.. bukan selalu Menang pon sekarang ni, manalah nk dapat hadiah..hehe...malah masih ada penganjur yg masih belum settlekan lagi pasal hadiah last year pon ada..takpelah..aku rela menunggu, asalkan hadiah itu ada, malas nk membebel panjang2.....   ;-P

berbalik pada citer hadiah magazine ni, yg ni menang contest magazine  Cosmo utk Crabtree n Evelyn..hadiah bear tu, of coz la si kecik dah rembat dulu...worth Rm200.. 

and ingatkan menang satu jer, rupanya aisha menang 2 hadiah dari magazine ni.. yg ni my 2nd wining ..
Hamper Loacker worth Rm100..yeahhh!!! boleh makan-makan... 



Alhamdulillah rezeki, syukur sangat sb biasa menang hadiah ciput jer melalui blog.. so bila dpt hadiah besor camni, rasa  berbaloi sangat dgn  usaha yg dikeluarkan..

Its OK..kecik pon hadiah jugak kan... siapa nk kasik percuma zaman skrg ni..

Di harap kami sekeluarga di Murahkan lagi rezeki untuk tahun ni dan akan datang....insyaAllah...amin






13 comments:

eima said...

tahniah .. dpt hadiah magazine mmg masyuk kan

Cute Mum said...

tahniah..
memang bestkan bila sekali sekala dapat hadiah besar..
semoga terus dimurahkan rezeki..

Nana said...

besnye
aku lom penah mng lg
contest mag

Natasya Naslin said...

hye there =) BW here..

waaa =)
untonglaa.. hehe
btw, contest magazine ape ni ?

Natasya Naslin said...

owh,,dpt da, cosmo rupenye.. miss that part while reading td,,haha

Jaa said...

tahniah..bukan senang nak menag peraduan... tak kiralah kecik atau besar, yg penting usaha kita berbaloi...

Mama Zharfan said...

congrats aisha! beshnya menang C&E tu :)

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah ya... :)

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah ya... :)

cikpia said...

hadiah crabtree and avelyn tu sangat best!!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah teruskan usaha tau

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

rezeki tu,
tahniah!!!

sall said...

tahniah..tahniah..tahniah..
.