Tuesday, January 17, 2012

Paintball...sukan yg meLEBAMkan body ..


Assalammualaikum

Morning semua, baru pagi ni dapat update citer terkini, itupon lepas sakit-sakit badan berkurangkan.. semuanya penangan PAintball..

Dulu masa zaman muda remaja, permainan ni mana ada kan.. pusing-pusing satu KL ni pon, paling best main bowling, itupon bukannya terel sangat main..

and now, bila kawan opis yg muda remaja dan comel belaka ajak pi main tembak-tembak ni, so..aku pon dgn "rela terpaksa join" gak la..RELA sebab tak penah join, dan semangat nk join tu sentiasa berkobar- kobar..

TERPAKSA..sebab, dah tau yg mainan ni kalau kene tembak sakit beb..

oklah..jom layan gambo..paintball ni kalau nak main harganya mahal lah jugak RM80 ringgit hangus, siap dgn makan sekali dan kami semua main di taman melawati KL..tapi kepuasannya, memang terbaik..next plan nak ajak boss main sekali..hahahaaa..siaplah, korang


padang tmpt nak menembak teman-teman semua..masih terjaga rapi

sessi sblm permainan bermula
muka masing-masing masih suci lagik


isi peluru penuh-penuh dulu

Ini team "budak Baik"..hehe
3 lapis baju aku pakai beb, sebab takut sakit kene tembak..

ni pulak team "budak jahat"..haha
memang korang jahat, lagik2 yg baju biru tengah tu
2 dass aku kene tembak..ciss

kitaorang main kat sini..
kalau korang nak usha tempat sila bagitau..


aksi selepas habis bermain, seyes sgt enjoy walaupon kesakitan..hehe

penangan main paintball...
kedua-dua peha sakit dowh...
nak jalan dan turun tangga pon terkengkang di buatnya..
semuanya sebab nak menyorok dan menembak punya pasal..

Dalam hati sentiasa berkata-kata, macam mana ye..abang2 askar kita bertugas di hutan sambil membawa senapang dan bom tangan.. Aku yg bawak senapang cat ni pon..sakit ketiak di buatnya...korang amacam, ader berani??


2 comments:

Ida Rahayu Yahya said...

naper ko tak warm up dulu dow?
kena warm up dulu la klu nak main gini or excersice.
tu yg sengal2 bdn ko

ummi anum said...

tak pernah main pun..huhuhu..mesti seronok walau sakit..