Thursday, January 12, 2012

Finalis Tiru Gaya Artis AJL 26 Serius Kreatif!


Assalammualaikum

Saja jer nak menghiburkan hati kejap..panas betul hari ni duk dalam opis, panas dgn boss la apa lagik, so layan jelah Video yg agak-agak aku confirm aku tak berani buat,  video ni utk mereka yg nk menang hadiah 5k..kira sapa menang boleh dpt duit dan tiket VVIP ke anugerah juara lagu ke26 nanti..

So, aku pon Vote peserta kegemaran aku, iaitu....

tada...



Jumlah undian : 224298






So, kalau korang nk cuci mata dan mengundi jugak, sila ke website INI... http://live.tv3.com.my/ajl26/tga.aspx

4 comments:

Nana said...

tlg la yek vote kawan sekolah aku yang video nurul & ajai tu hehehe..aku dah vote banyak kali dah

.: iEyLa :. said...

yang first tu best..hihi
kreatif diorang nih..

r|nA @ ja|j|na said...

alahai, mesti lawak kan..nak votelah, ngeh, ngeh..

Anonymous said...

aku plk suka yg francisca peter tu...sebijik sama...pandai lah diorg ikut...hahaha