Monday, June 25, 2012

Bobby Burger simpang 3..akhirnya

Assalammualaikum

Jumaat lepas my adik2 dr opis sudi belanja akak diorang ni makan kat BOBBY burger simpang 3 di area keramat, punyalah lama akak diorg ni mengidam nak makan..akhirnya...dapat jugak..


ni aku punya burger
"pahlawan tripple burger with extra cheese"


my hubby makan
"kambing with double cheese burger "


budak baju oren dgn yg sebelah dia tu yg sudi belanja akak diorg ni
hehehe..tq dikk

pastu, diorg siap tapau kan sekali tuk aku..hahahha, mmg terbaek la korang berdua ni.. 


"double chicken with extra cheese"
besar gila burger ni


penuh satu pinggan

First time makan kat sini, mmg kene bg 5 star kat setiap burger yg aku rasa, setiap hidangan burger yg dimakan mmg tidak mengecewakan, sos yg melimpah dan banyak beserta dgn salad yg fresh..mmg membuatkan aku nak repeat lagi..

yang penting daging yg dimakan, tidak kira sama ada kambing, ayam atau lembu, semuanya mempunyai rasanya tersendiri.. cuba dulu baru tau...


budak ni pun suka makan burger ni
yg penting sos tidak pedas 

p/s : thanks adik sy yg bernama ayem n syed...muahhhaahaaa



5 comments:

Nana said...

tau xpe
seme sedap
sayor dia segar
rangup

syanasaid said...

adoii sedapnye
da la tgh lapar ni
:(

sall said...

xajakpun

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

adoi terliur jadinya

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sedapnya....simpang 3 area keramat..nak carilah....