Friday, July 20, 2012

Rezeki Tree SteakHouse Sg.Buloh


Assalammualaikum

Selamat hari Jumaat semua, Alhamdulillah esok kita semua akan berpuasa dan menyambut ramadhan yg mulia.. banyak planning aku untuk ramadhan tahun ni, insyaAllah tak dapat semua sikit pon jadiklahh..

Yang pasti, ramadhan kali ni aku nk kurangkan kerja dan banyakkan amalan..insyaAllah..hehe, harap boss saya memahami..

Sempena Bulan Ramadhan esok, aisha dan keluarga ingin memohon Maaf andai ada kami terkasar bahasa dan perbuatan selama kita saling mengenali di ruangan penulisan ini.. mana yg buruk dijadikan peringatan utk menjadi yg lebih baik dimasa hadapan..insyaAllah

Dan Rezeki yang aku katakan itu adalah..hehehehe.. semuanya berkenaan bidang pekerjaan, terima kasih boss..boss..boss.. saya yg ramai tu sebab sudi bg promotion pada sy lagi, walaupon last year sy dh dapat..hehehehe....moga korang..korang semua dan aku dimurahkan lagi rezeki pada bulan yg mulia ini... Amin

Rupanya, itu hadiah yg aku dpt lepas takde mood nk berblogging sb sibuk bekerja dan belajar...hehehe, Syukur Alhamdulillah

Lepas dpt promot..confirm kene belanja kawan2 makan lagi... kalau takde kawan2, macam manalah keje aku nk siap, teamwork is the best solution when otak jammed.. ;-p

kali ni kami ker Tree SteakHouse Paya jaras, sg.buloh


Menu makan
problem skit, sebab takde gambo


Ruangan makan yg selesa


antara Kawan2 yg sudi hadir


Palm Lamb Sizzlling
RM15 ++


ni pon Lamb jugak


perindu roasted chicken
Rm11.90
ni aku punyaaa..hehe


Alhamdulillah, rezeki..insyAllah Kalau naik pangkat lagik saya belanja..hehehe...


8 comments:

.: iEyLa :. said...

hurmm..dapnye...
pasni time pose xleyh nk tgk beriya2 plak post entry makan2 nih..hihi

zh-ena said...

aisha keja kat mana
dkt jea umah ena dgn area situ

Adyshariz said...

aisha keje kat sri damansara.dekat je tuu

Sidratul Muntaha said...

ko bila plak nak belanja aku?!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Tahniahhhh naik pgkt . Moga suksess

obat vitalitas herbal said...

amboi.... seddapnyeeu....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lma tak update blog?

agus herbal said...

waaw makanan yang mantep nih .,. hehehehe