Friday, August 06, 2010

Warrent Buffet Manusia ke 2 terkaya..

Salam..

Jom la layan citer ni,
member sebelah meja ni email pagi2..
kot2 ada pula yg kaya lepas baca kisah mamat ni..

gud luck..












Kalau semua ada mentaliti cam dia ni
kan baguih..

aku suka pemahaman dan think positive dia
sangat2 Low Profile




10 comments:

mummyar said...

setuju sgt....kerana utk berjaya kita mesti think positive kan...kalau think negetive je...bila la bangsa nk maju ye tak.....

salam kenal ye....

t.kasih sudi singgah

SHAZA said...

dah ler kaya peh tu low profile pulok tue......

Adyshariz said...

mummyar..salam kenal jugak, betui kalau org yg positive mesti berjaya

shaza..betui la, kaya n low profile btui

maslinamansor said...

setuju. Kata2nya boleh membangkitkan motivasi untuk berjaya

Adyshariz said...

mas..baru kata2 blum jumpa lagi dak..

mummyar said...

salam aisya nnt amik award friendship kat blog ye

ARIFFDA said...

ha'ah la aisha. apa yg mamat ni katakan, mmg betui.

diana said...

yang penting hidup dengan bersederhana..
mesti masa depan kita senang..

sall said...

Apa lagi pi mintak duit kat dia la. Atau jadi anak angkatnye hihihihi.... Ok ko di Tag. Senang2 jenguk2 blog aku ye.

Adyshariz said...

mummyar..nanti aisha amik ya..

ariffda..btui3x

diana..insyaAllah bersederhana dlm setiap pkara

sall..nanti aku singgah