Thursday, October 07, 2010

Apa aku beli dgn duit RM100 FREE tu


Salam

Alhamdulillah,
barang yg aku beli kat cik As dah selamat sampai tadi.
Barang yg di order dibayar mengunakan duit kemenangan

Terima kasih Cik As dari TOTE Boutique
kerana sudi menerima tempahan beg dan Purse dari Aisha

Jom Layan gambar..
Harap maklum ni bukan entri Bangga diri..
cuma nak korang tengok hasil dari kerja tangan cik As jer
Kalau nak Order atau berminat just click kat Banner TOTE boutique
kat side bar kanan okay


bungkusan yg di tunggu - tunggu

Beg
Purse
dan FREE give COIN purse

Suka sangat tengok hasilnya..


Seronok dpt beli purse ni, mmg kain ni cantik


ni ade satu lagi, hari tu received hadiah dari
contest Rumahku Syurgaku
menang contest kat blog tu
Thanks pada ezna, cantik hadiah ni
tak taulah bila en.suami nak gantung




P/s : Bila ada banyak bende baru ni, memang encik suami akan perasan, sebab dia tanya kenapa beli barang - barang ni, tapi aku akan berkata dgn penuh senyuman, MENANG contest bang..kira berbaloi ngadap blog ni, Rezeki Allah s.w.t bagi, Aku bersyukur sangat2.. sebab sebelum berblogging ni aku tak penah menang apa-apa.. serius, kecuali lucky draw my company dpt periuk ngan kipas..hehe ada gak tu..chit..






22 comments:

mamaaerish@eb said...

best3.... congrats... ;p

Intan Inn said...

wahh tahniah dapat hadiah cantik2 k..memang luck sgt..

CIK AS said...

Thanks untuk entry tu .. I like :)

Adyshariz said...

mamaaerish..thanks ya

intan : duit kalau belanja sekejap je abis, sebab tu beli barang ni

cik as.. macih buat beg n purse saya

siti nurkhijah said...

cantik la purse tu...

maslinamansor said...

taniah.!!!!
Errrr... nak tanya. Berapa harga purse tue yer?

Adyshariz said...

ct..cantek kan, lepas tgk purse ni di buat guna kain ni , terus aisha pikir kene order satu ni, alhamdulillah dpt pon

mas.. aisha beli RM40, tapi kalau mas nk lebih detail boleh email kat cik as, byk lg pilihan kain yg cantek2 tau

mama zharfan said...

congrats yer :) berbaloi menang contest ni :)

maszmadi said...

tahniah!! cantik la beg tu... sweet..

sall said...

santik3...:)

Adyshariz said...

mama zharfan : alhamdulillah, mmg berbaloi mng contest x kira hadiah apa pon

maszmadi : immg cantik beg tu, jahitan pon kemas

sall : ahad ni pg kenduri kawin aku bawak beg ni tau..hehe

AngahSayang2314 said...

wah kalau macam tue rezeki dari allah s.w.t la.. tahniah...

angah dtg sini sebagai follower jom kalau senanga kita tukar2 link jomm

SHAZA said...

wah bestnya aisha menang banyak....rajin2 join contest lagik yer...

Hanis Azla said...

wah bestnye menang2 and dpt hadiah2 ni... sedikit sebanyak beri saya semangat utk join contest pula..
Salam kenal yer..

sweetsal said...

waa..bestnye menang contest..dapat hadiah banyak tu...beg tu sweet sangat..tahniah ye..

[-suziey-] said...

waaaa rezeki sya...cantik nye purse tu...sweet jek..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah beb..
bersemangat la tu nk join lagik, hihihihihi.. =)

tiefazatie said...

bestnye sis!sgt berbaloi2 kan join kontest nie..hee..tp ifa xpenah lg dpt duit byk2 nie..

fndrocka said...

Purse tu boleh tahan lawa jugak weii.

Drama Mama said...

seronoknya!!! i nih tak pernah menang apa2 lagik. tak tegar masuk contest la katakan. and tak bernasib baik sama. huhuhu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Iela Fazielah said...

mmg cantik beg tu... ila pun suke... n congrates sbb menang... cantik adiah tu...

Lelord said...

wahhh best2...lela pun takat ni penah dapat 3x jek adiah contest. Huhuhu salah satu ari Sha le