Tuesday, October 05, 2010

Lucky Draw - TUTUP




Salam,

Dengan secara rasminya Lucky Draw di tutup.
Terima kasih untuk semua peserta yg Join Lucky Draw ini.
Tak sangka ramai juga yg sudi join, Moga ada tuah untuk anda smua.


Ni Nombor yg baru lepas di print


Nombor bertuah yg baru lepas di gunting..

Nombor bertuah yg di lipat dengan penuh semangat..


Sila check nama dan nombor Lucky draw Korang, make sure tak ada yg tertinggal.
Kertas undian telah di buat, malam ni cabutan akan dilakukan oleh my little hero, hero punggah dan menyepah rumah iaitu Azry Hariz, smoga ada rezeki korang kat sini.


Peserta Lucky Draw

6 .nana
12.Syakila
19.ogy
20.ayu
28.Chenta Hati Mid
35.Acik
36.axelida
39.anis
40.Leily
43.Macy
44.gnesop
47. cimot
49. Ain
50. ekin
53. sall
55. Nadiah
56. Luna Chempaka
59. Erin
60. Azwa
62. nur
64. Irwani
65. aanie

TAMAT DAH !!

Di sebabkan ramai sgt yg sudi menyertai Cabutan bertuah ni, Maka..........
Ada di sertakan hadiah Misteri sebanyak 10 lagi..
Ape Bende yg misteri tu???
Dah nama pon misteri..kene lah misteri sikit


Okaylah, Esok akan di umumkan 3 org yg akan memenangi hadiah utama

Hadiah Utama
1 x RM30
1 x RM20
1 X RM10

dan 10 lagi hadiah Misteri..

Nantikan keputusannya..





7 comments:

siti nurkhijah said...

nama dah ada.... tak sabaq nak tau sapa yang kena!!!

Cute MuM said...

wah... banyak hadiah tue..
harap2 kene lah salah satu..

zahidah dihaz said...

dah ada nama...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

moga2 bertuah...

hehe...

link kat c2 xleh nk buka la...

link www.nurrcahaya.blogspot.com

Adyshariz said...

moga rezeki korang kat sini..amin

si biskut said...

tak sabar...tak sabar...huhu

sall said...

Yes my nomber 53...mudah2an ada tuah.