Wednesday, October 06, 2010

Keputusan Lucky Draw..Sudah Ada


Salam,

Seperti yang telah di janjikan semalam, Keputusan lucky draw telah ada, dan cabutan ini di lakukan oleh my hero yg payah gak nak dapatkan kerjasama beliau, jadi beberapa taktik telah di lakukan untuk mendapatkan keputusan dgn tulus. Nampaknya peserta yg memenangi hadiah utama amat bernasib baikk kerana dlm 69 Nombor yg di cabut, nampaknya nombor anda sudah kena.....

Terpaksa guna mangkuk plastik, pepaham jelah kan..

Tu ..yg ade kat tangan hariz, cepat - cepat aku amik
kalau tak mmg payah ...

Dah abis, dia pon sambong keje dia, repair kete mainan
huhu..sabaq jelah

Korang boleh Macih kat budak ni
sebab dia 100% menolong cabut no korang



TAHNIAH kepada Top 3 , sila emailkan detail ke alamat email berikut
Najwwa@gmail.com, beritahu sekalli nak duit ke Top Up.

Pemenang RM10
.
.
Pemenang RM20
39.anis
.
.
DAN
Pemenang Utama RM30

Tahniah pada yg menang duit/Top up FREE

sekarang nak umumkan 10 hadiah misteri

28.Chenta Hati Mid


TAHNIAH juga pada pemenang hadiah misteri,
Apakah hadiah itu??
misteri sungguh kan?
Korang akan tahu bila dh selamat sampai ke tangan korang nanti..
harap maklum ya..

SILA EMAILKAN detail anda kepada najwwa@gmail.com
Nama
No cabutan bertuah korang
Alamat
No tepon

seperti biasa tempoh yg diberikan adalah 3 hari
jika masih tiada yg email dlm 3 hari ni..
HADIAH akan di bagi pada mereka yg lain
.
.
.
Semoga gembira dgn keputusan,
Tunggu next month punya contest/Lucky draw @ GA

Keputusan Muktamad ya!
sebarang email tidak akan di layan
Assalamualaikum..




19 comments:

nadiah said...

tahniah pemenang

LYA m@m@ ASYA said...

baru j nak join.. x sedar dah due date.. hehehhee

ekinashikin said...

tahniah ye pada pemenang!!

Cute MuM said...

ala..
xder rezeki lagi la..
Tahniah semua yang menang...

SuZiE said...

yeha... dpt hdiah misteri.. apekah itu?? misteri nusantara sungguh! heheh.. nnt suzie email k.. tq pilih suzie..

siti nurkhijah said...

tahniah pada yang menang...
tunggu next month lak join, kot2 ada rezeki time tu

Miza Yusof said...

tahniah pada pemenang.
eh, apa hadiah misteri tu ye
. tak sabar nak tau :)

Miza Yusof said...

miza dah hantar detail yang akak nak. dapat ke tak dapat ke inform miza ye kak :)

mama zharfan said...

tq sbb sudi pilih/cabut nama me sbg pemenang rm10--kira duit raya my boy ni :)

me dh email my details

congrats to all winners!

si biskut said...

aiseh,aku unlucky..huhu

Shafawi Hamzah said...

Alhamdulillah murah rezeki ;p

thanks pada anak akak..hehe comel tuh..hehe brape tahun umur die kak? InsyaAllah nnt saya email detail secepat mungkin ..

az rina a.k.a jaijina said...

eh, name kite tak de pon..
takdelah pasal tak join, kan dah melepas kan, hehehe..

lain taun boleh buat lagi ye, ehehe..

tiefazatie said...

tq sis..xsangka btuah jg..hihi..
nie my tq n3 4 u sis..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/10/hadiah-misteri-utk-ifa-la.html

maslinamansor said...

taniah kepada pemenag....!!!!

Malek Ku said...

wohoo...oh yeah..thx yah

Solihin Zubir said...

alaaa.. dh expired ke lucky draw nie..
x sempat nk join.. huhu..

Aimaduddin said...

Wowww.... Br 2x kali msk, dh 2x kali mng... Huhuhhhuhuhu... Mmg Ong Ank awk tuhhh... Terima kasih byk2...

haszuraidah ishak said...

samela kita cute mum..takde rezeki daa..apapun, tahniah pada yang bertuah..

nadzirah aqilah said...

eh.. mcm tak caye jek.. anis ke tu??? waaa..~~~ thanks a lot for the lovely boy!!! maklumat akan disampaikan dengan segera!! weee... masih2!!