Sunday, October 03, 2010

sapa nak, DUIT atau TOPUP FREE

STICKY post until 5/10/2010

Salam
Cepat .. cepat..
untuk yg sudi berblogwalking dan menjengah kat sini,

haku yg baek hati dan kekadang perasan konon2 ade org ngorat aku..
nak umumkan yag aku nak bagi topUp atau duit FREE
sempena
My Wedding Aniversary yg dh lepas..
yg ke berapa..?? biarlah rahsia,

Macam mana nk menang TOPUP atau DUIT free..

Syarat - syarat penyertaan

Follow la blog aku yg picisan ni
Sila komen kat ruangan komen

Saya nak topup/duit free kerana................
pepandailah korang smbung ayat tu..

contoh : saya nak tepon cikgu mintak up skit point tu
atau
contoh : saya nak beli tudung bawal cap ikan bawal

Pastu tinggalkan

nama glamor dan
Link Blog korang

TAK PAYAH BUAT ENTRI

senang kan !!!

HADIAH

1st : RM30
2nd : 20
3rd : 10

TOP UP atau DUIT


Pemenang akan di pilih berdasarkan
Cabutan bertuah oleh Hariz

Tarikh tutup 4/10/2010


okay semua! smoga Enjoy

79 comments:

AIN said...

wahh...mdhnye..nak joinla...

Miza Yusof said...

id follower: miza yusof
nama glamour: miza yusof
link: http://hayworlds.blogspot.com/


Saya nak duit free kerana saya nak belanja abah saya makan sempenan birthday beliau pada 29 september 2010.

atau

Saya nak topup free kerana saya nak mesej semua orang yang saya sayang untuk luahkan rasa sayang dan bertapa rindunya saya pada mereka semua.


semoga miza bertuah. amin :)

tiefazatie said...

tiefazatie nak join nie sis..hihi

http://tiefazatie.blogspot.com/

saya nak topup/duit free kerana saya nak topup duit yang ada nak beli hadiah besday untuk mak saya!besday mak saya semalam..=)

cicakgirl said...

Assalamualaikum sis,
saya sertai!
saya nak duit sebab nak buat beli barang kraf atau buku :D

Terima kasih.

Adyshariz said...

Miza n Tiefa - gud luck ya
cik cicak - nama glamer n link blog takde ke? nanti senang aisha nk folow balik..kan..kan

SuZiE said...

suzie nak join..

suzie nk topup DIGI free krn suzie nk tepon mak suzie kat KL tu.suzie duk jauh kat kelantan.so, selalu call mak nk lepas rindu.tiap2 bulan msti wajib topup RM50.kdg2 x smp sbln dah abis credit.bile dah abis crdt suzie curi henpon husband.bt call mak.tp husband ckp, kalo nk tepon mak pkai la henpon dia.dia x marah.tu bkn curi kan.

so, sbb tu la suzie nk topup DIGI free.sng suzie nk call mak. xyah pkai henpon husdang lgk bile crdt da abes.kasihanilah daku..mak suzie jauh.suzie anak mak tau!

SUZIE NAK MENANG TOPUP FREE!!

hahaha.. amik ko.. pjg punye ayat..

Nama glamor: SuZiE
Link: http://suzieshamhaikal.blogspot.com

last skali EPI ANNIVERSARY!

amiey lee said...

soo syokk nak join manala tau bertuah kan..

nama glamer : amiey
link blog : http://dvillahati.blogspot.com

saya nak duit free kerana saya suka duit..blh beli kfc.. saya pakai line so tk blh topup maksudnya saya suka la duit..hahaha
(tgh weng ni)

Adyshariz said...

suzie : kemain karangan ko..hehe gud luck ya

amiey : moga2 bolh bli KFC byk2 blanja akak makan lak..hehe..

mama zharfan said...

me memang ur existing follower

me nak menang duit free...sbb nak simpan dlm bank account my kids:) lgpun semua org nak kalau dgr perkataan FREE!!!!!

Nana said...

Saya nk topup telefon sebab nak call kawan2 tanya diorang buat open house tak?pastu klw diorang buat nk minta diorang ajak saya datang hahahahah….

nama tak berapa glamer: nana
link blog : http://ibudamia.blogspot.com/

mama zharfan said...

lupa plak

nama glamer : mama zharfan
link blog :
http://suzie284.blogspot.com

haszuraidah ishak said...

happy anniversary!!!

me nak join jugak..

http://myapeapeaje.blogspot.com/

saya nak duit free kerana tabungan saya masih belum cukup untuk belikan jam buat suami terchenta sempena birthdaynya pada 15/10 nanti..

@

saya nak jugak top up free kerana saya mau bagi kat mak saya, senang2 mak saya dpt kol saya..oppss..untuk kegunaan mak saya nanti..

zaikulim said...

Saya nak topup/duit free kerana...............free sapa tak nak kan....maklum arr top up dah nak abis nie..

nama:zaikulim
link:http://zaikulim.blogspot.com

EraWaTiE said...

id follower: erawatie
nama glamour: erawatie
link: http://erawatie18.blogspot.com/


Saya nak duit free kerana beli baju tuk shawls tuk annual dinner my company tak lama lagi..

atau

Saya nak topup free kerana kredit hp dah nak abis..tolongg

Qard91 said...

QARD JOIN

http://qard91.blogspot.com/

Qard nak topup/duit free kerana saya nak beli hadiah tuk anak saudara saya yg baru lahir 26 sep yg lepas.

syakila said...

Assalamualaikum

Syakila sertai!
Kila nak duit free sebab nak buat beli barangan tuk baby kila yg bakal lahir tak lama lagi..
harap ader rezeki baby kila

Terima kasih.

taufidris said...

Bro join gak

Bro nak top up free kerana nak top up hp ibu bro..

id:taufidris
http://taufidfris.blogspot.com

juniza said...

Ju nak join..

Ju nk topup celcom free krn top up Ju dah abis licin

JU NAK MENANG TOPUP FREE!!

.

Nama glamor: JUNIZA
Link: http://blogjuniza.blogspot.com

inasepi said...

slm

nama glamer :inasepi
link blog : http://inasepi.blogspot.com

saya nak duit free kerana saya suka brg free..kalau menang blh beli kfc@mcd sbb saya suka mkn jugak..he..he..hee

inahasan said...

me memang suka benda2 free nie..

me nak menang duit free...sbb nak beli baju tuk anak me..maklum arr nak jenjalan ke Langkawi tak lama lagi..takder baju arr

id:inahasan
blog:http://inahasan.blogspot.com

segalanyer kuterima... said...

Saya nk topup telefon sebab nak top up hp saya yg dah kering kontang tu..

nama glamer: sakinah
link blog : http://segalanyerkuterima.blogspot.com/

izan cute said...

nama glamour: izancute
link: http://izancute.blogspot.com/


Saya nak duit free kerana saya nak bayar brodband saya..leh gitu...

Ogy said...

Ogy nak join nie sis..hihi

http://ogy2112.blogspot.com/

Ogy nak topup/duit free kerana saya nak topup duit yang ada nak beli kasi kat adik saya yg belajar kat KL.
harap dtg menbantu dia..

ayuselalu said...

happy anniversary!!!

Ayu nak join jugak..

http://ayuayu101.blogspot.com/

saya nak top up free kerana nak tambahkan top up saya yg selalu tak mencukupi..

sarah said...

nama glamer : sarah
link blog :
http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/

saya nak jugak top up free kerana saya nak top up telefon saya yg tgh menjerit minta ditop up..

SoFiaHB said...

salam kenal dari saya

Saya nk topup telefon sebab nak call mak kat kg..

harap ader tuah nanti

nama glamer:sofiah

link blog : http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/

Usharapa!!! said...

Hai..

nama glamour: zalina
id:usharapa
link: http://usharapa.blogspot.com/


Saya nak duit free kerana saya nak beli hadiah besday adik saya ..

rosilah said...

happy anniversary!!!

Saya nak join jugak..

http://rosilahi.blogspot.com/

saya nak duit free kerana nak top up telefon my mom..leh dia call saya selalu.

AROL DSHW said...

Eh, arol pun nak join jugak! Hehe.

Nama glamor : AROL DSHW
Link blog : http://arolpunyeblog.blogspot.com

Saya nak topup free kerana saya nak bantu kawan-kawan yang kurang bernasib baik (kawan-kawan yang tiada kredit) dengan cara SHARE TOPUP kepada mereka. Wah, saya pemurah tak? HAHA. :D

ATAU

Saya nak duit free kerana saya nak beli HOT TICKET sekaligus saya akan mendapat ayam goreng KFC PERCUMA! :)

cekkeya said...

Saya nak topup free kerana kredit telefon sudah tahap minimum dan sudah melampaui nilai maximum yang saya sendiri tetapkan untuk setiap minggu. ;)

Saya join ye sis. ;)

nama glemer: tiada-nama-glemer
link: http://cekkeya.blogspot.com

mama rifQy said...

Happy anniversary!!

me nak join!!

http://miszmaliana.blogspot.com/
(MamaRifqy)

Saya nak duit free kerana saya nak beli botol susu WEEGO untuk rifqy =)

Khumaera Ismail said...

yeay~!! me join.. =)

Nama glamer :: Chenta Hati Mid
Link :: mid-sayang.blogspot.com

Saya nak topup free kerana...saya nak call hubby yg jauh di Jogjakarta tapi selalu dalam hati. =)

AIN said...

salam sis..
ain join ye...

nme glmer :azrynain
link : http://azrynain.blogspot.com/

saya nak duet free kerana bolela saya saving duet saya utk beli adiah weding utk kwn saya nnt dan saye suke yang FREEEE nie!!!
:)

Balqis said...

Saya nak join

Balqis
http://www.putribalkish.blogspot.com

Saya nak duit free kerana saya nak makan KFC...hehe..dah lama tak makan...huhu

shidasyakirin said...

happy anniversary!!
join ye

Saya nak duit free kerana nak belanja seseorang makan dihari lahir nya nanti.. :)

nama glamour : shidasyakirin
http://loveblogcontest.blogspot.com

~Ney Ezzo~ said...

nk join...=)

Saya nak topup/duit free kerana kredit saya salu abs je...xda duit nk topup...huhuhu...n nk duit free coz saya tgah kering skrg...nk wt duit mkn...heeee..maklumlah still student....heeee

nama glamour : Ney Ezzo

blog : http://sayesukedye.blogspot.com

saya. said...

Salam,happy anniversary ke dotdot!
Blogwalking here,so,nak join sekalilah :)

Saya nak topup/duit free kerana topup guna duit sendiri amatlah tak best.

QhashirahAynnur
http://sseeccrreett.blogspot.com

siti nurkhijah said...

ct join jugak..

Saya nak topup free kerana sekarang ni credit henpon cepat jer habis sebab ct selalu buka FB di henpon..

Saya nak Duit free kerana nak beli topup...

Nama: ctnurkhijah
blog: http://naufalnnureen.blogspot.com

Mama Sohayl said...

Salam, Happy Anniversary yg ke tutttt.. Semoga kehidupan sentiasa dirahmati Allah.

Acik nak join jugak.

Saya nak duit free kerana kat awak je saya boleh mintak. Kalau mintak kat orang lain tak dapat. =)


Nama tak bape nak glamer : Acik
Silalaa ke sini : http://mama-sohayl.blogspot.com

axelida said...

'HAPPY ANNIVERSARY AISHA & ENCEK SUAMI'

nak jugak.. nak jugak...

Saya nak duit free kerana hari ni hari jadi mak saya yg ke 56.. so boleh topup utk beli sumthing utk beliau...

axelida,
bilajejarimamamenari

[-suziey-] said...

hehe senang banget..

sy nk topup/duit free kerana nk bagi pada mak sy..so nnti senang la mak sy nk call sy dan jg anak2nya yg lain utk melepas rindu dan bergosip..oopssss:p ouh sy sayang mak sy :D

nama glamor dan link blog ade pd profile id sy tu,...klik je :D

JuNe said...

SaLaM...

HaPPy aNNIvERSaRY...

nak join gak contest!!!

saya nak duit free sebab awak kan dah niat nak buat amal jariah bersedekah duit tu kepada sesiapa yang bertuah...moga ALLAH murahkan lagi rezeki awak...

saya nak topup free sebab saya nak calling opah dan tok wan anak saya..maklum la mereka selalu rindukan cucu sulung mereka itu...

nama glamorous : juneryan
terjah blog june eh : http://juneryanpunyer.blogspot.com

Adyshariz said...

wah! macih join cabutan bertuah ni, kalau byk duit semua aku bagi duit /topup FREE..hehe.. result next week hr rabu, moga2 ade rezeki korang..

macih skali lagi..muahhhh

nadzirah aqilah said...

salam..
hepy anniversary...
anis nak join jugaklah~~

anis nak topup free sebab anis nak contact kwn2 anis yg baru lepas grad untuk duduk lepak sama2.. sebab masa konvo semua dh ilang bersama family masing-masing + bakal mertua dorg.. jadi tak sempat nak open table bergosip.. hehehe.. dan yg plg penting.. anis harap.. hadiah nie akan jadi hadiah konvo anis... oppsss... kui3..

eh.. mcm panjang plak kan... ngeh3.. wish me gud luck..

nama: anis hj sukarti
http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam Ady...

nk join gak la.. hihihi

Saya nak duit free kerana nak bayo bil broadband, hihihih

NI LINK BLOG SAYA

yg mau menang : leily

BIONIC WOMEN said...

salam:

Saya nak topup/duit free kerana saya memang suka duit free. kalau dapat duit free x payah ler saya keluarkan duit saya untuk beli contect lens saya yg dah nak xpired ni,,huhuhu

link blog:
http://violetgloves.blogspot.com

saya yg benar:
eily@BW

Malek Ku said...

Saya nak topup/duit free kerana saya dah lokek semester ni...perlukan duit nak topup huwaaaa.....huhu

Name: Malek Ku 7

http://sayasukamalek.blogspot.com/

maCy said...

wahhh.. happy anniversary!
um, mahu2, mahu coba! ;D

Saya nak topup/duit free kerana mahu ganti funsgi duit topup yang sepatutnya saya guna kepada membeli makanan yang teramat saya terngin. huhu

gnesop.com said...

Saya nak topup/duit free kerana saya suka semua yang free. Anda suka tak benda free? huhuhuhu

azuin said...

nama:azuin
nama glamour: misz awin
link :http://coretanyiewin.blogspot.com

awin nak topup ni mstilah sbab nak gayut dgan buah ati ksayangan kan....kalau dpat topup free ni,bolehla gayut lama2 ckit,luahkan perasaan rndu sume...kalau x,kejap2 je...x puas maaaa...

FATIN SYAFIQA said...

nama glamour: FatinSyafiqa
URL: http://fatinsyafiqaanuar.blogspot.com

Saya nak duit free kerana saya memang sukakan duit. Hahaha

*cimOt* said...

happy anniversary sista~~

saya nak topup free kerana nak gayut dengan mak saya lama-lama and nak tanyer pasal kucing bucuk sayer si Stokin tu buat ape coz rindu sangat2..

name fofuler:cimOt
my blog:

si biskut said...

name glam: si biskut
URL: http://mybacteria.blogspot.com


saya nak duit free kerana nak beli topup.kredit topup sy dah kering.

Ain said...

happy anibersary...

ain nak join jugak la...

link: http://mama-danishsarah.blogspot.com/
nama glamer: ain

ain nak duit free sbb nak beli kek secret recipe. dah lama tak makan tau...

@

ain nak top-up free sbb selalunya asyik beli sendiri, nak jugak merasa top-up yang orang kasi...

ekinashikin said...

kita join gak..

Saya nak duit free kerana nk simpan duit ni buat balik sabah raya haji..boleh beli ole2 dr sana pastu buat GA mcm ni...

link:ekinashikin.blogspot.com
nama;ekin

Shafawi Hamzah said...

Nama Glamor : Shafawi Hamzah
Link Blog : http://shafawihamzah.blogspot.com/

"Saya nak duit free sebab saya nak buat modal nak beli sepasang baju raya nak bergaya ke open house raya"

atau

"Saya nak topup free sebab saya nak buat panggilan bergaya dihari raya kepada semua sanak saudara"

hehe..tahniah pada tuan blog :D sbb saya suka hadiah free hehe..bleh dpt award cmni

diraja22 said...

saya nk duit free sebab nk panjangkan amal jariah pemilik blog kpd yg layak..

diraja22
http://digarhayutuanku.blogspot.com/

*cimOt* said...

uhuk lpe kasi link..hihihihi

http://akupunyepasalaaa.blogspot.com

sall said...

salam..
hepy anniversary...
Aku join jugaklah~~

Aku nak topup free sebab Aku nak contact kwn2 .. n dtg ngamai2 beraya umah cik CT bersama family masing-masing.... hehehe..

Habis ko robongan cik kiah dtg utk meminang si bujang Hariz.

Cute MuM said...

salam....
Cute Mum nak join gak..

Aku nak duit free kerana aku nak gunakan duit itu untuk top up duit yang dah ada untuk membeli baju yang cantik2. Nanti baju tue boleh dipakai semasa keluar bersiar2 dengan keluarga tercinta..

Sebenarnya banyak baju aku dah tak muat... Dah mengembang... HAhahaha...

Cute MuM said...

opss sori lupa..

ID : Cute Mum
link: http://mamiuyun.blogspot.com

nadiah said...

salam kenal n happy anniversary

saya nak tpup free kerana nak telefone mak ayah yang jauh dimata tapi dekat dihati...

http://nettskerepek.blogspot.com

Luna Chempaka said...

Saya nak topup/duit free kerana saya na print assignment yg betimbun timbun ni.. heehe ;p

azleen said...

Best nyer moga tuan blog ni dimurahkan rezeki sekeluarga n diberi kesihatan berpanjangan..Aminnn..

Nama Glamor : Insp. Azleen ( tu masa muder2 dulu berangan jadi polis)
Link Blog : http://azleenenglishdeco.blogspot.com

"Saya nak duit free sebab saya nak beli jam tuk anak sowang satu"

atau

"Saya nak topup free sebab saya nak main sms kat mak sayer."

timer kasih tuan blog...

zahidah dihaz said...

baru jumpa contest ni...sempat lagi nak join ni...

nama glamour: zahidah
id: zahidah dihaz
link: http://dihaz17-foryou.blogspot.com/

Saya nak topup/duit free kerana saya nak beli tudung baru untuk tambah koleksi tudung....


happy anniversary kak... semoga kekal ke akhir hayat dan bahagia selalu...

aMyErInAiMiE said...

Saya nak duit free kerana dengan duit itu dapatlah saya membeli sesuatu yang bermanfaat dan dapat dijadikan sebagai token kenangan kerana dapat membelinye dengan menggunakan duit free yang diberi oleh owner blog "A story to remember".

Erin
http://eringilegambar.blogspot.com
http://amyamyshop.blogspot.com

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

Nama Glamor :Azwa
Link Blog : http://norazwa50.blogspot.com/

"Saya nak duit free sebab saya nak buat modal nak beli sepasang baju raya sbb nak ke open house umah member"

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

happy annivesary,

hehe..

saya nak duit free sebab saya dah pokai sekarang ni..memang perlukan duit sangat2 sekarang ni hehe..

www.nurrcahaya.blogspot.com

Gadis Kampung Separa Bandar

nur said...

1stly, hepi anniversary..
semoga murah rezeki dgn nak bagi duit/topup free ni..

nak menang duit/topup free ni supaya boleh simpan wat duit raya tahun depan


ALL IN ONE

Aimaduddin said...

Salam...

Saya Join Sudah...


Saya nk duit free sebab Saya nk beli FAIRLADY... Skrg ni Tak Cukup Lg RM30 je... Tlg La Saya...

Nama : Red Giant & Red DeviLs

http://aimauyun.blogspot.com/

irwani said...

salam sy join dis GA ;)

nama glamour: wani
link: http://nurtypist.blogspot.com/

sy nak duit free kerana sy nk gunakan duit tu tuk isi minyak myvi sy seminggu ni hehe ;)

semoga sy org bertuah
amin ya rabbal alamin ;)

aanie said...

Salam...
Nak join gak....

Saya nak duit free sebab nak simpan dlm akaun baby sy sebabnya duit ni mcm tuan punya belog bagi duit raya kat baby sy la....

aanie said...

Ala, sori..lupa lak....

Nama glemer: aanie

http://aanie.blogspot.com/

tenkiu....

Adyshariz said...

setakat ni peserta yg menyertai ada 65 org, Gud luck tuk semua..

Nu'nu Safia said...

SALAM...cheq nu'nu nak join gak...

nama glamour : cheq nu'nu
id follower : nu'nu safia
link : http://sweetlovelysafia.blogspot.com/

saya nak topup free sebab kat hostel saya dok kat uum ni, hanya sorang je jual topup...kadang2 dia jual,kadang tak...huhu...=(

atau

saya nak duit free sebab nak beli inner cotton kat blogshop...heee...duit ptptn da habes... =)

thanks pada yg menganjur GA yang sangat simple ni.... =)

happy anniversary oke!

BADRUL said...

Saya nak topup/duit free kerana................kehidupan sebagai pelajar yg sentiasa tidak berduit telah mendorong ku untuk mendapatkan duit.kalau dapat boleh bangga kat kawan2 yang adyshariz.blogspot bgi duit kat aku ^_^


nama glamor:putra91
Link Blog: http://lagudandiriku.blogspot.com

yan said...

Nama Glamour : Yan
Id : Yan

http://ikantersenyum.blogspot.com

Saya nak topup free sebab dapat gak saya bergayut dgn mak kat kampung

@

Saya nak duit free....sebab nak top up beli maxi dress..dah mimpi2 nie..

Em's Family said...

Saya nak topup free sebab cepat sangat habis, baik laki saya dan saya, dua dua tak nak beralah tukar nombor, mane taknyer, duit topup banyak habis sebab nak tanye, "nak ambil pukul berape", "dah sampai".. saya pakai 012 dan husband pakai 019, dua dua degil tak nak tukar nombor hehehehe

Em's Family said...

alamak tertinggal..

blog address: www.emmira.blogspot.com

nama glamer: Ibu Emir :D

Happy Anniversary