Wednesday, November 17, 2010

Pemenang Lucky Draw tempat ke 15 - 20


Salam smua,

Aku tau korang udah tidak sabaq2 menantikan keputusan lucky draw..
insyaAllah semua pemenang akan di umumkan secpat yg mungkin,
dont worry babeh.. u all my lovely contestant..



pagi ni nak umumkan PEMENANG TEMPAT KE 15 HINGGA 20 dulu

setelah di undi secara adil dan saksama
dan undian di buat oleh Ayem
pemenangnya hadiah tempat ke 15 hingga ke 20
adalah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

kepada yg betuah TAHNIAH di ucapkan
insyaAllah selepas kebizian yg supper bz ni reda
aku akan umumkan pemenang yg seterusnya
btw
korang kene tunggu lagi..
sabaq ya...



18 comments:

Miza Yusof said...

tahniah kepada pememnang bertuah :)

Myra Jay said...

Thniah kpd pemenang yg telah diumumkan..

EiJa ZaQuaN said...

congrets to all the lucky winners!

mamalieyna said...

banyaknye pemenang! ^_^

congrate to mereka yg terpilih!

Cute MuM said...

tahniah pada yang menang..
harap2 me ada luck kat sini...

aMyErInAiMiE said...

waaa..bagusnye ade hadiah smpi 20..hehe..tahniah sume!!

bulanisakmar said...

waaaa tahniah2 ^^

nad said...

congrats :) you are lucky

Anip™ said...

wah..tahniah kpd pemenang..huh!..

10 Cara Korang Boleh Rosakkan Kepala Hotak Korang Sendiri !

Ces't La Vie said...

pemenang nak wat pe ye??

Alhamdulillah sy mng :)

kakyong said...

tahniah.. ramainya pemenang.. sampai 20 org ya..

kakngah said...

alhamdulillah..
rezeki ptg raya.

selamat hari raya aidiladha!

Rizziela said...

Belum ada rezeki saya....boleh cuba lagi :D

suka_haha said...

tahniah2x.. hehe..jom komen sini pulak hehe

SyUhAdA said...

thniah kpd pemnenang~!!

x sabar nak tggu kputusan sterusnye..

smoga btuah la..
aminn..

zahidah dihaz said...

tahniah untuk yang bertuah...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniahhhhhhhhhhhhh semua ye

'NuReeN' said...

tahniah utk semua & diri ini.. :) tq..