Saturday, November 20, 2010

Pemenang seterusnya...


Salam pagi smua..

wah!... makin hangat nampaknya..
2 hari lepas kita sudah mengetahui pemenang lucky draw dari tempat
ke 20 hingga ke 11
sebanyak 200 lebih kertas undian telah di sediakan dan
pemenang seterusnya adalah amat - amat bertuah
sebab kali ni dah masuk top ten babeh,
keputusan yang di nantikan - nantikan oleh kalian semua...
.
.
.
jeng
.
.
.
jeng
.
.
.
jennngggg


pemenang untuk Lucky draw tempat ke 10 sehingga 6 adalah

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
opppS!!..tunguu jap
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ehem..tak kan nak tunggu lagi dak..!!
*
*
*
*
*
*
*
Pemenang seterusnya adalah


Kepada pemenang sila emailkan NAMA/ALAMAT/ NO TEPON
ke Najwwa@gmail.com
DAN
beritahu anda adalah pemenang yg keberapa..
sebab senang skit keje kami.. hehe

tunggu untuk TOP 5 sebentar lagiiii...

RESULT HARI TUUU...

* Result untuk pemenang dari 20 - 16 CLICK SINI
* Result untuk pemenang dari 15 - 11 CLICK SINI

21 comments:

Rizziela said...

Masih belum ada rezeki untuk saya

Huda said...

tak ade rezeki sy juga :(

[-suziey-] said...

erkkk confuse la..suziey tu kita ke or org lain..huhu nk excited tp xjadi sbb xsure..hahaha..ala klu bkn kita pn xpe..just for fun kan..anggap je xde rezeki..hehe.pls confirm ek..klu kita confirm nk excited..hahahaa:p xdela..nk buat n3 ler..

Adyshariz said...

suziey..ya btui..itu nama awk. sb dlm id contestant..awk sorang je pakai nama ni..hehe....tahniah

rizziela n huda... tunguuu ya

EiJa ZaQuaN said...

tahniah kepada pemenang..:))

sama la masih blom ade rezeki utk bertuah ..

[-suziey-] said...

o yeayyyyyy..best best..tq sha..terujaaaaa :) hehe nnti kita buat n3 ok :)thanks..

Nad @ MamaZakwan said...

bukan rezki sy jugak..huhu..takpe2..congrats pd yg menang..!

mamalieyna said...

ooh nama tak naik2 ni/./ngee..

tahniah to all!hehe..

nurezzat said...

tahniah buat pemenang..
nampaknya bukan rezeki saya lagi..

Jieda said...

Tak sabar nak tunggu keputusan seterusnya.Manalah tau kot2 ada tuah hu3

MamaRifqy said...

alahaii..xde lagih namaku..Hikhik.
nway tahniah all!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Alhamdulillah ada rezeki...tempat ke-6 gitu...nanti me bagi detail n buat entry ok..tenkiu again

Miza Yusof said...

tahniah kepada semua pemenang :)

azura samsuddin said...

nama zura lum de rezeki lagi... tahniah kawan2...

kakyong said...

Alhamdulillah... at last TUAH ku disini... yay.. mekasih sebab pilih kakyong..

nanti kakyong emailkan details nya ya...

Lelord said...

berdebor2 ekekek adakah aku yg menang?

khaifaiz said...

tahniah ler kpd pemenang.. masih tiada nsib nmpknye

Notami said...

salam..yeah! notami menang! alhamdulillah..

btw, nama tu ada silap sket la..bkn natomi to notami..

notami dah hantar emel..kalo x dpt, bgtau ye..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

saya dah buat post utk entry ne jugak.tq ye.. sukalah dapat jd salah seorg pemenang ga awak. saya dah emel ye

http://kokoadik.blogspot.com/2010/11/lucky-draw-anak-ayah.html

Nia said...

aisey,..tak perasan ada lucky draw,..dah terlepas..huhu.

kakyong said...

n3 penghargaan untuk cabutan ini.. terima kasih...

http://www.kakyong.com/2010/11/menang-cabutan-bertuah-dari-adyshariz.html