Friday, November 19, 2010

Pemenang tempat ke 15 hingga 11


Salam semua..

Selamat hari Raya Aidiladha tuk smua, banyak ker makan daging korban?? maaf tak sempat nak announce winner semalam..almaklumlah semalam kan cuti.. maknannya blog pun cuti gak..

okaylah sekarang aku nak umumkan pemenang dari tempat ke 15 hingge ke 11, tapi sebelum itu nak bagitau .. TOLONG EMAILkan nama/Address/no tepon pada semua yg menang Lucky draw ini. Hadiah akan di poskan pada hujung bulan, sebab next week aku ada Training selama seminggu.. kira berblog pun akan jarang - jarang skit..hehe


DAN PEMENANGNYA IALAH :-


sila email ke najwwa@gmail.com dan bagitau korang pemenang no BERAPA?
insyaAllah smua urusan hadiah akan diuruskan secepat yang mungkin.

jap lagi untuk pemenang seterusnya..


14 comments:

Nur Qistina said...

tahniah pada yg bertuah..

Myra Jay said...

Alhmdulillah, adakah btul cheq di no 13???
TQ ye Sis...
Jap lg Myra emel ye..

Ezzattie said...

tahniah kepada pemenang...
xbertuah lagi.. =(

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nama belum naik lagi hehe.. tahniah kpd yg menang

Lelord said...

hehheeh biler nama nak naik ni

Unknown said...

tahniah kepada pemenang.
bila agaknya miza nak bertuah ni yaa.
hehehe :)

Unknown said...

tahniah buat pemenang... bila la nama ku nak naik ni... ;)

cikpuanhady said...

tahniah buat yang bertuah..fuhh..fuhhh..bagila namaku bertuah jugak..agagaga

Unknown said...

aik..xde la nama saya!bile laa nak ade nih..

*Tinie* said...

alhamdulillah.... dapat no 11 pun jadi la

shuhadaothman said...

salam..

k.aisha,syuhada tu konpius sape eh?

Unknown said...

alhmdlah..
btuah jgk akhirnya..
nnti syu send mel ye..

Unknown said...

jap..nak tanya..
yg syuhada tu syu ke?
sbb ada 2-3 org nme syuhada..
confuse ckit..

Anonymous said...

tahniah kepada pemenang... saya ada tak ek...
jemput baca pengalaman suami temankan isteri dalam labour room