Tuesday, November 16, 2010

Pengumuman buat semua peserta Lucky Draw




Salam

Bila aku dapat komen yg macam gini, otomatik pagi ni aku pi terjah entri korang yg masuk lucky draw.. aku tau ni silap aku gak sebab tak terjah blog korang awal2.. so, kena lah terjah dulu sebelum nak umumkan keputusan lucky draw kan..


Penat giler wey mata aku pi terjah blog korang..Alhamdulillah smua aku dh pegi terjah, pada yg terlepas pandang just inform aku cepat.. nanti aku pegi semak..

Aku bukan malas nk pegi terjah awal2..hehe..maklumlah tenet slow down giler babas punya, hari ni tah knapa laju ya amat la pulak.. nasib la kan.. dia sian kat aku kot..

pada yg tanya aku kenapa ada yg dapat 1 undi dan 2 undi..!!
macam yg aku write down kat entri lucky draw before ni..

1 undian adalah untuk mereka yg tak buat entri, just tinggalkan blog link dan copy banner letak kan di side bar blog korang..
MANAKALA
2 undian pulak tuk mereka yg buat entri..ala simple jer..asalkan tepek banner kat side bar, buat entri ala kadar.. compom dpt 2 undian..tak yah tepek gambar, pada yg bagi picture..undian pon masih tetap 2 aje..tiada lebey dari itu..


pada

aku tak boleh comment kat entri korang, tapi penyertaan korang masih diterima
tak tau la nape..tenet aku dh tenat ker atau mende tah..dont worry babeh, LULUS punya..


hah!! tu dia picture monitor aku


okay close up sikit...

Bila dah siap TERJAH blog korang barulah aku continue mengunting dan melipat kertas - kertas undian yg telah di sediakan pagi tadi..itupun mintak tolong si ayem kejap..bizi wey..keje banyak blum siap lagi

tu,bukan tangan aku ya..
..tu tangan encek ayem.. sib baik dia free kejap


Dah siap..cepat - cepat aku suruh ayem masukkan dlm plastik
karang boss lalu,tak pasal2 kene soal siasat..hehe

Lepas dah terjah, daj buat kertas undian dan dah pening kejap kpala aku, aku buat keputusan esok baru cabutan akan di umumkan..harap besabor ye teman - teman smua.. insyaAllah akan di umumkan esok..

harap maklum..

p/s * maafkan kami

13 comments:

blogz n0ra =) said...

waahh..xsabar!tapi biasnye law cabutan undi ni sayer xbertuah skit..nway!all de bez 4 me..hax3

Myra Jay said...

Ok, sabar menanti..
Sebenonya dah tak sabo nie.. Hope ada tuah :)

[-suziey-] said...

uish saspen..sape yg bertuah tu

Faryza said...

dah berdeber dah ni..hehehe

ello said...

hik3.. xpe2.. sok pn boleh..

elfa nmpak nama elfa kat screen.

no.5 - dah terjah..!

haha.. :p

kakyong said...

adakah kakyong yang bertuah itu... huhuuuu...

Rizziela said...

Ok..baru faham...

Tak sabar gak ni..bertuah ke saya?

"missrivebell mumun" said...

cabut nama mumun ya..

Lelord said...

hehhehe kite tengok sapa yg kenaaaa

Miza Yusof said...

take your time sis.
semoga miza bertuah. amin.

bulanisakmar said...

cian akak, hope bersabar yea..biasala tu kak, manusia ni mcm2 ragam, susah nk bersabar kan??

:)

papepon,hope saya bertuah ^^

mamaaerish@eb said...

cam rumit jerk wat keje tuh eh?...

gd luck semuer... :)

Huda said...

kutla ade rezeki sy kali ini :)