Friday, December 10, 2010

Nak beli ke tak??

Salam

Nak tanya .. penah ker korang beli handbag kat internet?
bukan apa.. ada gak sebijik yg aku berkenan

aku ni bukan ada banyak sangat handbag pon
HBag yg terbaru skali pon my sis yg belikan

2 weeks lagi nak bonus, ngeh3x
ni tengah nak usha barang comey dlm tenet skrg
agak2 korang, ni okay tak

ni brand coach
price!! okay gak

maklumlah sekarang kan dah masuk hujung tahun


YES!!
YES!!

emmm..tengah penin
nak beli ke dak????

6 comments:

akmafaizal said...

ha..jenguk2 juga kat sogo.tgh sale gak nih.hehe :)

Zaidah said...

sane sini tengah sale....kena berhati2 klu nak membeli

[-suziey-] said...

beli jek..penat2 keje kena gk spend for ur self :)

Adyshariz said...

akma..malas nk pegi sogo, konon2 nk pegi beli beg, alih2 ngan bantal, tilam smua aku borong ngeh3x


zai.. YES, hrap price yg diberi betul2 diskaun kan

suziey..ko mmg 100% betui, penat lelah hasil kerja , kekadang mmg perlu spend something tuk diri sendiri..

aMyErInAiMiE said...

sy rase sy tau dr mane akak jmpe beg ni. bg sy akak bole beli sbb penjual die bole dipercayai gk la.tp xtau la layanan die best ke x sbb xpernah deal ngn die.cume dr pemerhatian je :)
sbb kami ni same2 online seller..jd bole je beli2 kt tenet ni..erin pun blogshop owner kak! tp handbag2 branded erin dh xjual dh.hehe

ape2pun if rajin dtg la "kdai"

http://amyamyshop.blogspot.com
http://eringilegambar.blogspot.com

Nafisa81 said...

haha...beli mmg takkan..kalau dibelikan ok jugak