Friday, December 24, 2010

Kelakor sampai geli usus mak...

Salam

Lepas tengok picture kat bawah..silalah gelak beramai - ramai...aku dah tak tahan gelak sorang- sorang..saja je nk share ngan korang, buat release tensen hari ni..

dia nak tulis
"HONDA SPECIALIST"
tak tau la macam mana boleh jadi HONTA..ngehheee



adui hai.. macam mana la tin ni bole "MENGANDUNG BABI"
PATUTNYA MENGANDUNGI BABI la...la..la




urat saraf la wey
sabar pak sabar ...


tak kan nak masuk ikut tingkap kot
patutnya
"sila gunakan pintu ini untuk memasuki dewan"


ramaila mat gian datang jadi sukarelawan kat sini


"anda hanya ada nyawa satu sahaja jadi
berhati - hatilah"...ngeheee
main tulis jer..



MAUTAN TU patut muatan la..
ngeri aku..mautan panjang..ngeheheee


simple giler bahasa tuan kedai ni, tak tahan aku


emm... kalau tak tau tanya la..



mak aiii..macam - macam..
ni la padahnya kalau tak tau mengunakan bahasa yang betul..
akhirnya..buruk padahnya...geli perut aku baca signboard ni...hehe

p/s : mak setot tahniah wey menang contest, dpt pegi pulau redang..i like


12 comments:

LYaFRINA said...

waduhhh..
rosak bahasa....

Em's Family said...

menarik.. actually banyak lagi... cume kengkadang tu camera tak de depan mate

ardinihumaira said...

kih3..
siriyes dni tumpang gile usus gak :D

[-suziey-] said...

hahhaahaha mmg nk pecah usus gelak..ekkekeke:p adeiiii..lawak btl la..

az rina a.k.a jaijina said...

hahahahaha, marilah gelak secara berjemaah..klako tak hengat nih..adesss, camnelah leh jadi gini eh..mesti tak amalkan kempen "bahasa jiwa bangsa"..

Iela Fazielah said...

mmg kelakor.. ila gelak dgn kwn opis siap guling2 lg.. (iyolah tu ye..hehe)

*cimOt* said...

yg honta tu mcm pnah nampak jugak..kalo x slah kat area kole kangsor..hmmmm..xbpe ingat sgt..

MamaYatie said...

mari gelak berjemaah...wakaka

Cik Jue said...

hahaha memang keras peruk cik jue gelak...

Sidratul Muntaha said...

adeii
sakit perut aku weih!!
air tak sedap tu aku tak sedap tu yg aku gelak abis!!
tq weih..
ye aku menang..
doa kalian jugak!!
arini aku tutup kamus yer!
huhuuulalalalalala!

tigrismalaya said...

hahahhaa..mmg kelakar

yang senarai rega minuman tu paling sempoi..best

chugie said...

camni pun ade ke? ekekek:D