Thursday, January 20, 2011

Pemenang Teka Harga


Assalam'mualaikum


Seperti yang di janjikan semalam, pemenang contest TEKA HARGA telah di ketahui,TAHNIAH kepada pemenang yg sungguh pandai meneka harga barang tersebut..maklumlah tuan blog ni pon, kalau bab meneka barang memang fail..ngehhee

sebelum itu, nak umumkan 2 orang pemenang tambahan yg dibuat mengunakan Random.org.. hadiah tambahan telah di sponsor oleh encik Ady yg baik hati..i lap u darling

2 Pemenang bertuah adalah seperti berikut

...jeng..
jeng..jeng...
...jeng..jeng...
jeng..jeng......jeng..jeng...

Pemenang sebutir Kerongsang jatuh kepada


dan Pemenang berikutnya akan menerima keychain



untuk pemenang utama yang telah meneka harga barang, dengan harga perbezaan cuma RM1 jer..nyata tekaan yang hampir tepat itu adalah milik...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




harga sebenar barangan di dlm contest teka harga barang adalah RM76.00 sahaja..itupun lepas dpt diskaun dari Tuan penjual..ngeheee,biasalah kalau tak mintak diskaun tak sah

kepada yang menang, Sila Emailkan alamat penghantaran ke Najwwa@gmail.com..hadiah penghantaran akan di laksanakan hujung bulan ni,insyaAllah jika masa mengizinkan aisha pegi Pejabat pos dlm waktu terdekat ni, kalau tak ujung bulan lah yer. Masa yang di berikan sehingga hari Ahad ini..boleh ye smuaa


Kepada yang tidak berjaya, sila tunggu contest yang akan datang bulan depan, Mungkin nak buat GRAND skit hadiahnya, asyik2 bagi hadiah kecik jer kan, manalah tau pasni MURAH rezeki lagi, boleh buat contest HADIAH grand tuk korang pulak, insyaAllah..mudah - mudahan..

oklah, tuan blog nak smbung keje...jumpa lagi daaaa..

P/s : jalan jamm giler hari ni, kpd yg mengunakan laluan batu caves, silalah cari laluan yg lain..sapa lalu situ compem nangis woo..




15 comments:

Myra Jay said...

Thniah kepada yg menang ya.. :)

eb ezrin2 said...

wah... bestnyer... tahn iah ps pemenang :)

SYaMiLa said...

tahniah pada pemenang...

amiey lee said...

Tahniahhhh kt pemenang...

p/s; cantik header baru

::Mamalyna:: said...

sha, ai ke tue? hehhee... yessssss!!! alhamdulillah menang!!!! jap lagi saya email..

nadiah said...

tahniah buat pemenang

nub said...

waa tahniah2!!

Nini D.. said...

MamaLyna tahniah!!!!

umialya said...

Salam..
akak menang??? sukernya
tk byk2 kpd pihak penganjur a.k.a Adyshariz

LyNn'Azlina said...

tahniah buat para pemenang...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

tahniah pada para pemenang!

SyUhAdA said...

thniah kpd yg menang..~

cikpuanhady said...

tahniah buat semua pemenang..

Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

kakngah said...

tahniah pada pemenang...

MamaYatie said...

tahnih kepada pemenang..uisskk..jauh tersasar la..hik3x