Wednesday, February 09, 2011

Free Sample dari OnlyBeauty

Assalamualaikum..

malam tadi jengah ke blog korang..tup..tup singgah ke blog si dik miza yusof ni, dia ajak daftar http://www.onlybeauty.com.my.. lepas daftar boleh dapat sample free..aiseymen, ada ke yg tak nk barang free, meh habaq skit??.. hehe

kalau nak join SILA CLICK SINI

cara nk join amat mudah sekali..

klik JOIN US
klik SIGN UP NOW
dah siap isi semua butiran
klik CONFIRM & SUBMIT form
Lepas tu dia akan keluar REGISTRATION SUCCESFULL

Pegi kat email dan aktifkan akaun korang..
lepas tu bukak balik akaun, dan log in balik guna nama yg telah di sign up tadi..

Hasilnya


maximum boleh amik 3 sample jer..so, nilah hasil nya..hope korang yg suka free sample ni, meh la join..
klik SINI tuk lebih detail



nukilan rasa

2 comments:

chugie said...

emm bestnye!

ardinihumaira said...

dni ada menang 2 sample tapi yang sampainya 1 je.. sob sob