Thursday, May 12, 2011

Drama Nora Elena best ker?


Assalammualaikum 

kalau korang perasan, kat TV3 skrg ada menayangkan drama Nora Elena, bila aku dgr jer nama nora elena ni, terus kepala otak ni berkenan dgn nama tu, mcm nak bubuh kat nama anak aku yg coming sooon entah bila lah gamaknya...hehe

bila aku terbaca sinopsis citer ni kat blog cikgu dahlia, rasa mmg semangat nk tengok..TAPI yg x semangatnya pulak..citer ni di tayangkan time MAGHRIB...why??..why????....time solat meghrib ni kan aku tgh dok sibuk berjemaah dgn encek hubby..adehhh...tensen betul aku..

nasib baik la aku boleh download citer ni..hahahaaaaa.....layan tgh malam..dgn senang hati...hehe



sinopsis NORA ELENA 

Diadaptasi dari salah satu novel popular terbitan Karangkraf – Kasih Yang Suci, mengisahkan tentang perjalanan hidup NORA ELENA yang dihantui pengalaman pahit akibat dirogol 10 tahun yang lalu.
Walaupun sukar untuk melupakan insiden hitam tersebut, kini beliau selesa menjalankan kehidupannya seperti normal dan bakal mengahwini Idham. Namun, keadaan mula berubah setelah bertemu Seth Tan. Idham bercadang untuk membatalkan majlis perkahwinannya dengan Nora Elena setelah menerima satu panggilan misteri yang menceritakan perihal Nora Elena yang bukan lagi seorang perawan.
Lebih mendebarkan, Seth Tan menawarkan dirinya untuk menggantikan tempat Idham di dalam majlis perkahwinan tersebut kerana masa semakin suntuk. Apakah yang akan berlaku kepada Seth Tan, dan siapakah watak di sebalik panggilan misteri tersebut?



layannn beb...


9 comments:

Nigina said...

tulah kak ipar i yang tulis skrip ni pun frust.. sebab tv3 tayangkan dekat waktu maghrib..

LYAfrina said...

CITER NI MMG BEST.. TP Y DOK BEST WKTU SIARAN MMG SGT2 X SESUAI... KDG2 GERAM GAK DGN TV3 Y X PLAN BTL2 WKTU SIARANNYA.

shila ariff said...

bagi saya citer ini mmg sweet n best..saya layan citer ini gak...saya dapat rasakan seth tan yang call idham..huhuhu..apa2 pun kita tgk citer ini ye...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mmg spoilll sbb waktu megrib. malas nak follow dah sbb cite2 sebelum ni buat sy leka tgk tv time megrib

athirah said...

TRA PUN LAYAN CTE NI.. BESTTT... NOVEL PUN ADA.. SKANG TGH BACA NOVEL DIA NI.. BESTTTTTTTTTTT =)

syanasaid said...

baru try tgk smlm
macam best!!
pastu pelakon lelaki ganteng2 hensem
hahhaa

Mama Hanim II said...

semlm ada tgk citer nih..best gak..

Nurul Ashikin said...

nampk cm best je cite nora elena tu. tp syg.. sbb wat time mgrib~

cikpuanhady said...

waa..cam menarik nih..kena tgk kat website tv3 la..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire