Monday, May 09, 2011

Menang 3 lagi..Alhamdulillah


Assalammualaikum

Alhamdullilah ada rezeki aisha lagi, kali ni menang 3 lagi..kepada kekawan yg tinggal jejak kat sini, maaf ya!!..minggu ni aku bizi ya amat, memang tak layan blog pon..itu pun just usha pakai tepon, memang tak sempat nk tinggal jejak apa-apa..insyaAllah nanti free aku singgah blog korang..

Kali ni ada 3 lagi rezeki dari contest yg telah di join, dan Alhamdulillah rezeki dr Allah swt..amat menghargai segalanya...jom layan contest /GA yg di menangi bulan ni


ada 5 orang pemenang dan aku salah seorangnya


Second dari penganjur http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/05/yang-di-tunggu-tunggudan-pemenangnya.html, kat sini ada ramai pemenangnya..TQ kpd Fadzillah kamarudin, sb sudi bagitau..muah sekali..hehe..

No 40 tu...
aku yg punyaaaa...hehe


yg ke tiga dari penganjur bernama deqdeq..http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

walaupon tak dpt hadiah utama..
dapat saguhati pon dah bersyukur sgt..
tahniah tuk MZ sebab menang hadiah utama..



p/s : mood utk berblogging masih ke laut..gara-gara penat tak abis ..huhu...


6 comments:

tiefazatie said...

tahniah sis!murah rezeki sis..=)

miz ruha said...

tahniah2,,,

Cempaka Kuning said...

Tahniah Aisha.

Mama Zharfan said...

congrats aisha!!

nak mintak tlg vote utk me

JOM vote MZ kalau sudi!

Lelord said...

tahniah beb

DeQdEq said...

tahniah....hasilnya bila rajin..heheheh...mcm deqdeq ni dh x sempt nak join contest