Wednesday, May 18, 2011

Merahh..merah..tapi bukan mak merah..


Assalammualaikum

sabtu lepas,aku dok menepek kat rumah my mom, apa lagik, wajib la tolong-tolong ape yg patut, utk tema perkahwinan my sis kali ni, kami planning tema color merah..yelah, ikutkan ajerlah warna kesukaan my sis yg nk kawen, MERAH..pon merah lah..janji ko kawen dik...

maka bermulalah, aktiviti membalut gift utk para tetamu yg sudi bertandang ke majlis ni nanti, bukan takat balut jer mengecat pon kene...huhu..memang letih betul di buatnya..sib baiklah encek Ady rela membantu..hehe..i lap u darling..

my mom says..."selagi adik2 ko tak habis majlis, jgn harap la ko nk pegik honeymoon longg"..huhu...banyak barang yg  belum siap di packing  lagikkk..adehhh...stress..stresss...



gift utk para tetamu yg hadir


Hariz yg sangat baik, langsung tak mengacau..hehe
baekk anak ibu ni..


adik-adik aku yg bertungkus lumus dlm acara
membalut gift yg ada


goodies bag utk para tetamu
nak isi aper???
hehe..rahsia




encik Ady yg sudi membantu
macih darling


nampak..sunguhh-sungguh tuuu


ni pulak hariz dgn kad undangan


kad undangan bertemakan merah
harga??? murah jer 50 sen sekeping



bila dh penat , tidur pon mengalahkan omak dia
huh...huhuh

psssttttt....seluar pon merah gakkk!!..hehe

kepada teman-teman blogger sekalian
silalah emailkan alamat korang tuk tujuan  pengeposan kad kawen
tapi!!!
yg betul-betul sudi datang jer, akan ku poskan kad ni
hehe..tamau la bagik, kalau x mau dtg...rugik kad tu nanti..hehe
kalau bagi Address, komen korang tak kan di publish..
hehe..jemput-jemput
12 Jun 2011 - ahad

sekian...


2 comments:

Achahani said...

wahahhahah, kawin kat mn tuh? jgnla jauh2 ko jemput aku p mmg kejam..


hihihi..

♥SyilaSyira♥ said...

kad kahwin tu cantik la..murah plk tu. hitam + merah mmg cantik upanya..selalu merah + putih jek