Monday, May 16, 2011

org Banjar ke Jawa??


Assalammualaikum

mata mengantuk, badan penat, poket dh nak kering, kerja banyak..huhu..pakej betul la hari ni, minggu ni memang takde keje lain la aku anak beranak..mengadap barang kawen adik aku tuk bulan 6 ni, seyes penat giler..

semalam jam 12 tgh malam baru sampai KL, lepas bersua muka sedara mara kat sitiawan perak, gara-gara menghantar kad undangan perkahwinan my sis.. bila tgok listing...huhu..memang seyes banyak giler nk buat 

pastu masa smpai kampung...moment paling best adalah masa embah aku "speking" ngan aku...mengong aku di buatnya, hehe.... lpas kene speking, aku tanya  mak aku..embah speking banjar ke jawa??

haha...baru ni baru nk perasan..maklumlah, tiap kali speking, aku buat paham2 jer..huhu..rugi pulak tak belajor bahasa tuu..



blog?????

nanti dulu la...nanti kalau dah balik rumah kat rawang, baru la update apa yg patut..lagi-lagi hadiah pon belum update ape pon, sabor yer teman-teman sekalian...this month mmg bizi until my sis punya weeding..

huarggg..penat nya...minggu ni ada audit la pulak...hampesss tull

p/s : mood penat, sambil minum air neskepi ais...hehe

4 comments:

Axie04 said...

huhu
untungnya klu dapat belajar bahasa2 ni
huhu
husbanh i orang banjar n memang power la speaking

Achahani said...

beb,
aku sama la mcm ko.
wpun adik aku xkwin ke apa ke,
aku cukup2 penat skrg ni,
byk benda aku kejarkan.

ini smua duniawi!

solat jap.
*tiba2. Hhahaha

cikpuanhady said...

perghh..dah lama tak minum air neskepi ais..hehe..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

cikpuanhady said...

dear, u menang ni..

http://sewingandme.blogspot.com/2011/05/yippie-ga-result-contest-and-happy.html