Tuesday, April 26, 2011

Senarai Peserta TERKINI Adyshariz Lucky Draw

UPDATE ON 30 May 2011 jam 8:30mlm




http://hairulizacontestga.blogsport.com/2011/05/adyshariz-lucky-draw.html - link tak jumpa
http://hairuliza-anakku.blogsport.com/adyshariz-lucky-draw.html - link tak jumpa
http://pinkummi.blogspot.com/2011/04/adyshariz-lucky-draw.html  - link tak jumpa


kepada yg "link tak jumpa" tu, maafkan aisha ya, dah try bukak blog kalian dan aisha dah try geledak blog kalian semua, tapi mmg tak jumpa pon...

jadi penyertaan kalian tidak dapat di terima...Maaf ya

18 comments:

toyolkiut said...

TK punya dh dua hari dlm draf..
xleh publish lg, line tenet kejap ada, kejap xde..

shafika misbah said...

dah ada ! :)

zahidah dihaz said...

kenapa saya tak tahu pun pasal lucky draw ni? huhuhuhu....good luck semua....



New Entry: Clarins free skincare trial products

Adyshariz said...

zahidah..ld ni lmbt lagi tamat..jom join

to tk dan shafika..tq sb sudi join

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER said...

salam,..
akak,..sya ada join ni,..tp xda dlm list pun hehe

tQ =)

miz ruha said...

dah ade dah yang sy punya,,
suke2,,

NOOR FATIN said...

nama saya ada! heehheh tq :)

Nisa' Azman said...

mule2 td tgk xde... then pas 2-3 kli tgk, br nmpk link dlm list.. hehehe..thnx

Joel Leslie said...

saya blom ada :)

nahh, http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/05/adyshariz-lucky-draw.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam..K.atie dah join tp lom ada lam senarai lg...

Golden Rose said...

Alhamdulillah...ada

Nor Aishah said...
This comment has been removed by the author.
nEa FleriDa / nIL said...

link sy mcm xda..

http://neaflerida.blogspot.com/2011/05/adyshariz-lucky-draw.html

iLa suHaiLa said...

yeayy!! da ada...

::CIK LYNN:: said...

cik lynn ada...
mtk2 la murah rezeki...hehe

Lin Azlina said...

saya peserta last..td kat ga tu pun peserta last jugak..hehe

umiliza989 said...

alhamdulillah...link tersenarai

teratai said...

ok, dah ada. Sudah keluar keputusan tu,maklumkan ya..takut terlepas spt GA yg lain!