Tuesday, July 26, 2011

Buffet di hotel 5 star Rm45 sahaja



Assalmmualaikum

Malam tadi singgah kat website groupon.com..saje - saje lah mengatal tangan nak tengok ape diskaun terbaru ader kat situ, kot ader shopping diskaun tuk beg ker? baju ker? rasanya harus di rembat lah kan..maklumlah musim puasa dan raya dah nak tiba sebulan je lagi..

alih - alih..terpandang lah iklan ni..


nampak macam menarik je kan!! harga pon tidaklah mahal sangat, kat KL ni hotel 3 star pon mahal dik non, ini kan pulak 5 star yg letak harga..rasa macam nak belanja encik suami jer..maklumlah kami ni jarang makan kat luar..sekali sekala harus juga belanja encik suami ...kan..kann.. itu tandanya kasih pada suami, sayang hingga ke mati..cewahhh..

mengikut maklumat ni, kalau hari biasa harganya RM45 sahaja sekali tax dan service charge.. dan kalau nak amik hari weekend, harganya di naikkan sebanyak 4 ringggit lagi.. ok ler tu, hari keje mana lah sempat nk pegi kan, tapi kalau planning awal2 mungkin boleh kot..erkkk..situ bukan kawasan jammed ker???

TAPI tarikh yg dibuka tak lama tau, malam tadik dh habis..sory, kita pon last minit singgah kat http://www.groupon.my..dapat beli 2 kopon jer..




ada 100 jenis pilihan makanan yg disediakan, semuanya di tanggung halal..itu mesti beb, kalau was-was, jangan pegi la kan..

ok lah, harus di rembat utk suprise kan encik suami, harap dia berkenan..insyaAllah..

P/s : ader sesiapa yg nak pegi..boleh jumpa kat sana nanti...



1 comment:

mama rifQy said...

wahh..murah2..camno nak pegi?? jauh sgt!!