Wednesday, July 27, 2011

KIKO warehouse sale START now!!


Assalammualaikum

Kot ader sesapa yg nk pi shopping baju raya anak, jom pi shopping kat KIKO warehouse location di puchong, harga bermula dr 7 ringgit ke atas..insyaAllah berbaloi kalau pegi, sebab my friend selalu shopping kat sana, dan kene dtg awal lah kan kalau nak stock yg elok..

Call 03-8068 8888 for more details. 


No.1,Jalan Industri PBP 13,Taman Industri, Pusat Bandar Puchong, Puchong
Selangor, 47100, Malaysia
03-5891-3500

26-31 July 2011


5 comments:

athirah said...

serius ke kak?? nk bli baju utk adik ni... dak 7thn

Fieza79 said...

kalo dekat dh terjah ni huhu...

mummy_ayu said...

kalu dekat leh terjah....

Nana said...

kwl dkt ni
aku terjah dah ni

AzMask said...

Thanx bebanyak pasal info ni... Akak baru balik dari kiko ni... Memang murah giler...