Wednesday, January 11, 2012

Kenny Rogers...sedapnya kamu!! RED DAY


Assalammualaikum

Orang lain semuanya dh update citer pasal kenny rogers ni, aku jer baru nak terkedek-kedek..hehe, yelah! aku pon baru tau pasal KR ni tau, selama ni umah aku mana ada KR..so, bila Jusco dah bukak kat area umah aku ni, apalagik...wajib ambik kesempatan kan..

macam biasa, yg kene pakai baju merah ialah aku dan yg tukang bayor pon aku..alhamdulillah..ayam KR ni mmg seyes TERBAIK!!! SEDAP... harga pon berbaloi dgn hidangan RM29.60 TUNAI


Original flavor


BBQ flavor

p/s :- rasa macam nak repeat jer!!! lalalalaa

3 comments:

diLot said...

i went and eat that too.. tapi side dish takleh tuko.. kecewa sket

Nana said...

aku lom up lagi cite psl KR hehe
br g ptg semalam kot
xsmpt nk update
tgu esok2 la hehe

Iela Fazielah said...

samala... tp ila byr mahal sbb order air mahal n tmbah mac chez semangkuk