Tuesday, January 10, 2012

Tisuu please..OR..ohww!! ombak rindu DVD


Assalammualaikum

Ahad lepas ada gathering kat umah my sis, pastu my future adik ipar ada beli DVD Ombak rindu original  tau, apalagik aku pon mintak lah kebenaran nak pinjam seminggu ni..niat di hati nak tgok malam tadi, tapi apakan daya HERo kecik tu payah benor nk tidur lately ni.. nak tidurkan anak, bapaknya pulak yg hanyut dulu..

Jadinya, niat tu di sambung pada malam ni pulak..aduhai!!.. nak menyanyi lagu apa lah tidur malam ni, malam tadi puas aku berselawat dgn dia..barulah dia lena..itupon dekat sejam..hahaha..bila nk online tgok DVD, mata pon dah mengantuk...aduhai!!!..rupanya jam dah pukul 12.30 malam..



adakah cita-cita akan tercapai malam ni,???..adakah tisu atau lengan baju akan menjadi mangsa??? ok..ok..kita tunggu malam ni k....

tidurlah..tidurlah...huhuhu..

hmmmm...

3 comments:

Fieza79 said...

belum pun tgk filem ni..dvd dh de ye...tgk dvd jela..

Mama Hanim said...

Sediakan tisu sblm hujan..hehe.

Princess Solehah said...

tak tengok lagi citer ni, tapi mmg ramai yg kata best + sedih hehe