Thursday, January 12, 2012

Nasha Aziz dan blog beliau "Lovin food with Nasha"


Assalammualaikum

Dari zaman aku remaja smpai dh sedikit tua bangka ni..hehe, aku sgt meminati Nasha Aziz, bukan kerana lakonan atau gosip dia sebagai artis, tapi kerana aku rasa dia sentiasa nmpak cantik dan cool serta tutur kata dia nmpk lembut dan teratur..

kekonon dulu, ingat nk kekal langsing macam badan dia la, konon la,tapi...ku sangkakan panas hingga ke petang, akhirnya cubby jugak aku akhirnya..kihkihkih..
orang kalau dah cantik, umor tu tolak ke tepi...kan..kan.. suka tgok drama lakonan dia dgn hans isaac dulu bertajuk KUTUB UTARA KUTUB SELATAN

Nasha ni mmg seorang pengemar makanan yg sedaap.. sampai dia pon created satu blog pasal makanan, so kalau korang nk layan sila TERJAH SINI..mana tau membantu http://lovinfoodwithnasha.blogspot.com/


Hope Nasha update la blog dia yg dah lama bersarang ni :-P





3 comments:

.: iEyLa :. said...

suke sangat ngan nasha aziz..
sampaikan kalau tgk cite laila isabella tu banyak kali pon xpe..hihi

SyaNa said...

yup aku pn suke nasha
cool pastu manja2

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

nasha aziz ada blog? wah..canggih. =)