Friday, January 06, 2012

Resepi Lamb chop Power!!


Assalammualaikum

seyes... aku tau makan jer lamb chop ni, kononnya niat di hati nak buat menu lamb chop ujung minggu, kot korang ader resepi terbaik bersama sos nyeee..silalah bagik link kat aku.. next week hari jadi encik suami, nak jugak try masak makanan kesukaannya..suprise la konon..hehe

aku amat memerlukannya...yelah nak google senang jer..tapi rasanya mana tau lagi..kan..kan..kann..korang semuanya pandai memasak kan??..meh la bagi resepi skit..lalala...


ni lamb chop kat tesco rawang
sedap gak la..tapi tak tahan bau kambiiing..
pengsann..

p/s : apa nk makan hari ni yer???

5 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

dok rawang ker? kina dok rawang taw..blh le kita jumpa 1 hari nanti.

tgk lamb chop terliur lak!

ibuhebat said...

Sonang yo.. Perap lamb dengan rempah black pepper Maggie yang instant tu. pernah nampak tak? boh garam sikit.. pstu masak atas kuali dengan sedikit minyak.. Kuahnya cari je 'brown sauce' instant ada jual kat supermarket. Aritu akak buat lamb chop dgn mashed potato n coleslaw dan brown sos tu. memang sedapp.. :)

Fieza79 said...

aduhhh la...tak tahan tgk...hurmm..terliur..!

MrS. F!zA said...

DLU SY PON GEMAR LAMB CHOP..NYUM NYUM..TP SEJAK PREGNANT NI TKLEH NK MKN DAGING.. EH TER CAPSLOCK PLK

kakyong said...

lamb chop kena tgk gaya masak nya.. kalo masih ade bau kambing memang tak lalu nak lalu tekak..