Sunday, January 01, 2012

Tentang Dhia..best ker??


Assalammualaikum...

Orang lain dah dok pukul canang citer pasal drama ni, nak buat camner aku tertinggal train..hehe, abis, citer time maghrib..sapa pulak yg bukak TV time ni kan...org lain bukak, aku sgt jaranag sekali..kalau bukak pon sebab hariz nk dgr azan dan pastu kene pegi masjid cepat-cepat..so, pepaham jelah..



so, just tadi baru sempat layan citer ni, itupon episod 30..hehe..nak tau ending jer..so, aku putuskan macam nak layan jer citer ni time malam-malam..pada yg nak layan citer ni gak..jom lah singgah http://tentang-dhia.blogspot.com/

dah abis tgok baru aku citer drama ni best ker tidak..tapi kalau dh majoriti ckap sedap..mesti sedap kan!!

citer ni ada kene mengena dgn sihir kan??..teringat aku bila my family ada yg terkene ilmu sihir ni, n still not yet ok..hope this year she will getting better..insyaAllah..Ya!Allah, moga di permudahkan semuanya

ok..ok..nak layan dhia jap..sgt comel nora danish pakai tudung kan..dan aku pon suka tgok lakonan hero tu,sgt encem..lalalalala



5 comments:

Lelord said...

huhuhu best2 aku tak tertinggal tgk citre ni

~~zAnAfAhMi~~ said...

Haha.....baru layan? Mesti sb Adi Putra ye?

model baju korea said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

sall said...

sgt best cite ni sbb ada Nora Danish.

Sidratul Muntaha said...

gatal la tu..
huhuhu