Tuesday, June 12, 2012

TGV Rawang at Aeon Jusco bg tiket percuma


Assalammualaikum

Panggung wayang pertama di Rawang telah dibuka pada jumaat lepas, 8 jun 2012, memula ingatkan dibuka pada bulan 4, tunggu punya tunggu rupanya bulan 6 baru bukak.

So semangat nk tgok wayang tu berkobark jugaklah rasanya, since dh lama sangat kami tak pegi tengok wayang, last tengok pon masa hariz umor setahun lebih di mid valley, punyalah jauh dibuatnya..semuanya pasal nk tgok wayang punya hal..




Disebabkan jummat hr kerja, jadi kami postpone tgok wayang pada esoknya.. so, masa sibuk nk book online kat TGV tetiba, dpt satu info yg TGV tgah bagi promotion dr 9 Jun sehingga 14 jun tiket PERCUMA..

Fuhh! happy dibuatnya.. ;-)
So, aku just print bebrapa copy dan beberapa salinan di berikan kpd my rawang friend..haha, kat opis ader member dok rawang gak kan..

aku pon terhegeh-hegeh la pg TGV jam 11 pagi sb kekonon nk tgok magadascar 3 secara FREE.. bila smpai counter .. tetiba budak tu cakap

"akak, tiket free utk cerita biasa jer, kalau blokbuster kene bayar RM5 dan 3D kene bayar berapa aku x hingat dah.. tapi kertas tu still kene bagi ok....

aku yg bajet tiket tu FREE..rasa mcm nk maki jer diorg, lainkali jgn suka-suka hatiii bubuh perktaan FREE, tapi bila smpai kaunter..mmg kene bayar.. dah tau korang takde citer biasaaaa..bubuh kat kertas tu awal2.. bagitaulah pelanggan yg movie blokbuster dan 3D kene bayar..

apalah sgt nk bayar RM5 tuu..tapi bagitau awal2... kesian kalau ada yg bawak anak ramai, tapi kene tipu dgn syarat2 yg korang tak nyatakan awal2..

So, hari tu aku tak jadi tgok citer katun tu.. encik Ady tukar pemikiran nk tgok Man In Black 3... hahaha..so, aku just bayar RM10 utk 2 seat.. masih berbaloi dan terima kasih TGV sb bagi potongan harga yg murah...

seee... aku masih lagi sudi berterima kasih sebab, sound system, kerusi, layanan staff dan keadaan panggung yg bagi aku BAGUS dan terbaik...


ni jee smpt snap



KLIK SINI utk ke paparan TGV



P/s : kata2 org yg terdesak nak tengok wayang, selepas lama tgok DVD je, hehe... alhamdulillah 5 minit dr rumah..senang hati skit nk tgk kan..



4 comments:

syanasaid said...

lama gk x tgk wayang
plan nk bwk Iman gi nonton wayang
tp ntah bile nk bwk tak tauuu

Ummu Muhammad said...

hariz dah besar n hensemlah!!! boleh mintak adik dah ni ;)

Ummu Muhammad said...

hariz dah besar n hensemlah!!! boleh mintak adik dah ni ;)

zh-ena said...

ingatkan buka bulan july..nak terjah la lepas nie