Friday, August 20, 2010

Hadiah dah sampai, Thanks Ida


Salam ceria di pagi ramadhan

Kepala ni pusing - pusing skit sebab bangun tito lambat, keje pulak masuk jam 7.30 pagi, hah! jgn tak tau aku masuk awal, balik pon awal gak. 6.45am aku dh gerak dari rumah, kete memang banyak siot, perut pulak meragam. tensen, naik turun napas aku menahan gelodak perut meronta - ronta mintak keluar..keh..keh..keh..penangan makan sambal petai tak hingat semalam..oppss

Firstly nak ucapkan terima lasih kat ida rahayu kerana hadiah yang di janjikan udah sampai dengan selamat kat opis, berebut bebudak ni nak tau, depa ingat kuih raya..hish.. sib baik barang letrik, satu je pulak tu, kalau tak naya kene kongsi, itu pun nyaris - nyaris cawan 2 biji kene bawak lari.. hehe.. meh layan picture kejap.. Alhamdulillah, barang sampai tanpa ade sebarang serpihan...

Cofee Maker
1st runner up





Thanks ida rahayu, Seronok dapat hadiah. Kepada yang nak dapat hadiah best gak, meh la join contest anjuran Aku dan my frenz sall, banyak hadiah menarik di sediakan. manalah tau ade rezeki korang lepas ni. pada sesape yg nak minum kopi, meh la jemput dtg umah..hehe..

Terima kasih Ida Rahayu
best hadiah ni..

oklah sambung keje dulu
jap lagi update citer lain pulak..






5 comments:

alawiah raji said...

wah bestnya...tahniah kak

ummi iman said...

wah,,,nak juga coffee maker...wahahahha

Iela Fazielah said...

wah2... tahniah... mahal tu coffie maker tu... .jenama Princess lg... ila dah join contest awak tau... tp ila letak kat blog sall

Adyshariz said...

alawiah..macihh

ummi..nak minum kopi meh dtg umah

ila..okay, nanti hr minggu aisha cek, gud luck tau

Sidratul Muntaha said...

alhamdulilah dah smpai..
bergayalah dgn coffee maker tu yerk?!
ehehe..
harap2 puas ati dgn adiah tu..