Friday, October 01, 2010

Air Asia bagi tiket FREE


Salam..

Dari pagi semalam iklan ni duk main kat blog aku yg picisan ni, 24 hrs sampaikan mlm tadi aku bukak jap pun ade lagi, pastu pi lah singgah kat nuffnang, oooo..rupanya aku dpt BE smalm, manalah aku tau, bukannya penah dapat pon kan.

Berbalik pada tajuk kat atas, sesiapa yg dh click iklan ni akan tau apa hadiah yg ditawarkan oleh Air Asia, berbaloi - baloi jugak lah kan, just buat sedikit entri dan kemungkinan besar anda layak mendapatkan hadiah yg berupa tiket penerbangan.. sapa lak nk bagi FREE kan!!

kepada yg rajin, meh la jengah iklan ni, mana tau ada rezeki korang, aku tak join sb BZ this 3 mth until end of this yrs.. kalah pak menteri shedule aku penuh dah.. haha


p/s : pada semua peserta cabutan bertuah aku, Gud luck to You all, tak sangka ramai yg berminat, tersengih - sengih aku baca ayat yg korang sambungkan, kira aku baru lepas kene terapi sengih la tadi..hehe.. FREE gak, kalau jumpa psikologi kan kene bayar..

Nak Join cabutan bertuah click SINI tau.

Aku rasa, cabutan bertuah tu mungkin akan di tamatkan awal, sebab penyertaan pon dh ramai, setakat hari ni, takpelah bagi peluang dulu kat org lain, mungkin ada lagi yg berminat..


Hari tu menang duit RM100, aku dh beli something pon dgn duit tu, mmg sangat2 berbaloi - baloi, bukan ape, duit kalau aku simpan pon abis gak, baik aku beli brg tuk buat kenangan, barang apa tu? tunggu next week..





2 comments:

[-suziey-] said...

waa brg apekah yg dibeli dgn duit kemenangan tu:)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

klik klik air asia..