Saturday, October 02, 2010

No Lucky Draw Korang..

Salam,

Macih berbanyak tuk Adik, Abg , akak and acik - acik yg sudi join CABUTAN BERTUAH aku yg tak seberapa ni. InsyaAllah ada pemenangnya nanti. Tak sangka pulak ramai yg join, .. maklumlah hadiah tak selebat contest sebelum ni, mungkin antara sebabnya, syarat - syarat penyertaan yg amat mudah dan ringkas.

Tarikh tutup di cepatkan pada 4/10/2010 - sampai hari isnin jer k. sesiapa yg nk join lagi, meh la klik SINI

Kat sini ade senarai peserta Cabutan Bertuah aku yg picisan ni.. sila check ye smua..

Sila Check No. Cabutan Bertuah orang sekali

6 .nana
12.Syakila
19.ogy
20.ayu
28.Chenta Hati Mid
35.Acik
36.axelida
39.anis
40.Leily
43.Macy
44.gnesop
47.cimOt
49.
50.

Haha... sila lah amik no korang..

Nak join lucky draw ni, sempat lagi, isnin kang baru tutup..

Thank again..muahhhaaaahhaa

8 comments:

cicakgirl said...

alhamdulillah, nama saya ada :D

AIN said...

ok name ain ade 2..
nobo 29...

SyerAgh said...

nma syeragh xdop... ohoi~~

Miza Yusof said...

okay. nama miza pun dah ada. no 1 :)
semoga miza bertuah. amin :)

Adyshariz said...

syeragh..takde pon komen, camner nk ader..jom join dulu

haszuraidah ishak said...

me no. 8..semoga bertuah!!!

ekinashikin said...

hehehe...
nombor kita pon lom update lagi..kita tguu...

Cute MuM said...

nama Cute Mum belum ada...
maybe join lepas dah update...