Thursday, September 09, 2010

Gantung kat raya kekawan kat sini


Salam

akhirnya sampai jugak kita di penghujung ramadhan, moga puasa kita di terima sepenuhnya oleh Allah s.w.t... amin

dah puasa kene la sambut raya pulak kan.. kat sini Aisha kirimkan kad ucapan yg tak seberapa dari aisha n family..






SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN

MAAF ANDAI KATA SELAMA HAMPIR 7 BULAN BERBLOG NI
ADA TERKASAR KATA DAN TULISAN YANG MENGURIS PERASAAN KALIAN
AMPUN MAAF DI PINTA



Kat bawah ni adalah kiriman kad raya dr kawan2 berblog.. tak sangka ya.. dlm alam maya ni pun kita boleh berkenalan dan bermesra macam dah kenal ..

ecard..

Salam Lebaran




















selamat hari raya smua
kalau e card korang tak gantung kat sini..

maknanya aku dh maleh..hehe.. mood raya dah mari..

tak tau lah berapa lama blog ni bersawang nanti..



meh layan pantun skit



duit raya pasti ku beri

buat mereka moga gembira

salam aidilfitri ucapan dari aku dan family

jom datang ke rumah kami



sayang anak tangan - tangankan

sayang suami siapkan makan

dari rawang aku kirimkan

ucapan maaf dari kejauhan






4 comments:

diana said...

selamat hari raya..
maaf zahir dan batin..

gnesop.com said...

selamat hari raya, maaf zahir & batin

sweetsal said...

selamat hari raya Aisha..sama2 kita bermaaf-maafan..terima kasih sudi gantung kad raya akak di rumah aisha..

Bella Enveeus said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan buat u sekeluarga! Hope it had been a wonderful few days!